Κεντρική Basket League Άρης “Κάθε αγώνας κρίσιμος”

“Κάθε αγώνας κρίσιμος”

mourtos

mourtos

Με αφορμή το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής της Α1 κόντρα στον Κολοσσό το ερχόμενο Σάββατο (14/03) μίλησε ο παίχτης του Άρη, Σπύρος Μούρτος, και δηλώνει “παρών” για το ματς με την Ρόδο, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στα σχέδια του προπονητή του.

Αναλυτικά όσα είπε ο 24χρονος γκαρντ στο arisbc.gr:

“Σίγουρα πρόκειται για δύσκολο εκτός έδρας ματς. Ο Κολοσσός έχει ανεβάσει αισθητά την απόδοσή του και κάνει πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Είναι μία σκληρή ομάδα με αρκετές εστίες κινδύνου.

Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για 40 λεπτά. Κάθε αγώνας είναι δύσκολος στο φετινό πρωτάθλημα και εύλογα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις ο συντελεστής δυσκολίας είναι μεγαλύτερος. Έχουμε προετοιμαστεί σωστά και αν εφαρμόσουμε τις οδηγίες των προπονητών μας, θα πάμε καλά.

Σίγουρα θα ρίξουμε το βάρος στο αμυντικό κομμάτι, όπου θέλουμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο σε χαμηλό σκορ. Μέσα από την άμυνα, θα προσπαθήσουμε να είμαστε αποτελεσματικοί και επιθετικά.”

Ο Κολοσσός είναι η μοναδική ομάδα που κέρδισε τον Άρη στο «Nick Galis Hall»: “Σίγουρα αυτό λέει κάτι για τη δυσκολία του σαββατιάτικου αγώνα. Βέβαια εμείς δεν μπαίνουμε στη λογική της ρεβάνς, έχουμε στο μυαλό μας μόνο το πώς θα μπορέσουμε να πάρουμε μια πολύτιμη εκτός έδρας νίκη. Τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία του , κάθε αγώνας είναι κρίσιμος.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • sergio llull real madrid

    Ρεάλ – Άλμπα 93-62

    Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μια άνετη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου με σκορ 93-62 και έτσι παραμέν…
  • gist zalgiris

    “Πάνοπλος” στο Κάουνας

    Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός (13/02) για την 10η αγωνιστική τ…
  • margaritis

    Κανονικά ο Μαργαρίτης

    Στην προπόνηση της Πέμπτης (12/3) ο Βαγγέλης Μαργαρίτης κατάφερε να ακολουθήσει μεγάλο μέρ…
Περισσότερα από Θανάσης Γιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…