Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Η συγγνώμη του Σταμούλη

Η συγγνώμη του Σταμούλη

panionios kaod

panionios-kaod

Η ήττα από τον ΚΑΟΔ ήταν καθοριστικής σημασίας για τον Πανιώνιο και πλέον αρχίζει να ετοιμάζει τα πλάνα του για την Α1 αφού φαντάζει αδύνατο να σώσει τη χρονιά.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χρήστος Σταμούλης, ανέλαβε την ευθύνη και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του “ιστορικού” αλλά παράλληλα υπογράμμισε την ανάγκη υπεράσπισης της ομάδας η οποία, όπως ξεκαθάρισε, θα εξαντλήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια παραμονής.

Αναλαμβάνω την ευθύνη για τη φετινή πορεία της ομάδας. Ζητώ προσωπικά συγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου για τη δικαιολογημένη απογοήτευσή τους. Θέλω όμως, την ίδια στιγμή να ζητήσω από τους φιλάθλους να προστατεύσουν τους παίκτες μας από την άδικη κριτική, ώστε αυτοί να έχουν τη δυνατότητα να παλέψουν μέχρι το τέλος, εξαντλώντας όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν για την παραμονή. Δεν τα παρατάμε. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να βοηθήσουμε αυτή την προσπάθεια” σημείωσε αρχικά και κατέληξε:

“Με ενοχλεί ιδιαίτερα, που ορισμένοι ξεχνούν από πού ξεκινήσαμε τον περασμένο Οκτώβριο και πόσο άνιση φάνταζε η μάχη που είχαμε να δώσουμε. Αλλά ας μη μιλήσουμε τώρα για αυτά. Με το τέλος της περιόδου, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, θα έχουμε να πούμε πολλά και για πολλούς. Θα απαντήσουμε και σε όσους κατά καιρούς υπήρξαν αδικαιολόγητα “φλύαροι” χωρίς να σκέφτονται πόσο κακό κάνουν στην αγαπημένη μας ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…