Κεντρική Ασίστ Διαγωνισμοί Οι ήρωες και οι τυχεροί

Οι ήρωες και οι τυχεροί

spanoulis sloukas pao sef

spanoulis-sloukas-pao-sef

Επειδή πολλοί φίλοι αναρωτιούνται κατά καιρού πού και πότε αναφέρουμε τους νικητές, είπαμε -γι’ αυτόν τον μήνα- να τα μαζέψουμε όλα μαζί, “Ήρωες” και “Τυχερούς“, ώστε να τα βρείτε με μια ματιά. Πάρτε χαρτί και γράψτε:

HERO της 15ης αγωνιστικής αναδείχθηκε μέσα από τη δική σας ψηφοφορία ο Κώστας Σλούκας του Ολυμπιακού. Δεύτερος ήταν ο -σταθερά καλός- Αλεξάντερ Βεζένκοφ του Άρη, τρίτος ο Ποπς Μενσά Μπονσού της ΑΕΚ, τέταρτος ο Γκιγιέρμο Ρούμπιο του Κοροίβου και πέμπτος ο Μουχάμεντ Ελ Αμίν του Απόλλωνα Πατρών.

Πάμε στην 16η αγωνιστική, στην οποία HERO αναδείχθηκε -πάντα μέσα από τη δική σας ψηφοφορία κι εντυπωσιακή συμμετοχή ο Κέβιν Λάγκφορντ του ΠΑΟΚ. Ακολούθησαν κατά σειρά ο Δημήτρης Μαυροειδής της Κηφισιάς, ο Τζάστιν Ίνγκραμ των Τρικάλων, ξανά ο Μουχάμεντ Ελ Αμίν του Απόλλωνα Πατρών και ο Ρόλαντ Σαφτενάαρ του Ρεθύμνου.

Η 17η αγωνιστική είχε τους δικούς της πρωταγωνιστές. HERO αναδείχθηκε ο Γιώργος Παπαγιάννης του Παναθηναϊκού, δείγμα του ότι ο κόσμος θέλει να βλέπει νέα παιδιά να μεγαλουργούν στο παρκέ. Δεύτερος ένας άλλος νεαρός, αλλά με θαυμαστές επιδόσεις, ο Αλεξάντερ Βεζένκοφ του Άρη, τρίτος ο Γιάννης Καλαμπόκης του Ρεθύμνου, τέταρτος ο Ελάιζα Τζόνσον του Πανελευσινιακού και πέμπτος ο Τιμ Μπαουερς του Κοροίβου.

Στην τελευταία -χρονικά- 18η αγωνιστική, εσείς αναδείξατε ως HERO τον Βασίλη Σπανούλη του Ολυμπιακού. Στην ψηφοφορία ακολούθησαν ο Τζέιμς Γκιστ του Παναθηναϊκού, ο Καρλ Ίνγκλις της ΑΕΚ, ο Τζούλιαν Βον του ΠΑΟΚ και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης του Κολοσσού.

Τελειώσαμε (προσωρινά) με τους “ήρωες”, όμως σημαντικότερο για μας είναι οι τυχεροί. Αυτοί που αποκτούν δύο εξαιρετικά κινητά IDOL2, προσφορά της ALCATEL ONETOUCH! Ο λόγος για τη Νεφέλη Σεφέρη και τον Ορέστη Μπερτίδη, τους οποίους -όπως και όλους σας- ευχαριστούμε για τη συμμετοχή στις ψηφοφορίες.

Συνεχίζουμε να αναδεικνύουμε τους ήρωες κάθε αγωνιστικής. Κι όσο η ALCATEL ONETOUCH! στηρίζει την προσπάθειά μας, θα συνεχίσουμε να μοιράζουμε δώρα αγάπης σε σας, που είσαστε οι δικοί μας ΗΡΩΕΣ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Διαγωνισμοί

Δειτε επισης

Δύο νέα ύποπτα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον στην Αθήνα, ταξιδιώτες από Νότια Αφρική

Εξετάζονται τουλάχιστον άλλα δυο ύποπτα κρούσματα στη χώρα μας για τη μετάλλαξη Όμικρον σύ…