Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Γρήγορο και πιεστικό παιχνίδι”

“Γρήγορο και πιεστικό παιχνίδι”

rethymno aenk koumpouras

rethymno-aenk-koumpouras

Το Ρέθυμνο υποδέχεται στο “Μελίνα Μερκούρη” τον Πανελευσινιακό το απόγευμα του Σαββάτου (14/3, 17:00) για την 20η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Το παιχνίδι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου, καθώς θα κρίνει τη θέση, στην οποία θα τερματίσει στον βαθμολογικό πίνακα, όπως τόνισε και ο Φάνης Κουμπούρας στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Καλησπέρα για άλλη μια εβδομάδα μέσα από το blog του ΕΣΑΚΕ.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την προηγούμενη φορά γιατί το τελευταίο μας παιχνίδι το παίξαμε την Δευτέρα με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα. Ένα παιχνίδι που πιστεύω ότι μπορέσαμε και ήμασταν παρά πολύ ανταγωνιστικοί για 30 λεπτά αλλά στο τέλος μείναμε από δυνάμεις (είχε αποβληθεί και ο Κάουνσιλ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου) και δεν καταφέραμε να διεκδίκησουμε κάτι περισσότερο. Πέρασαν δύο αγωνιστικές με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που πιστεύω ότι μόνο καλό μας έκαναν. Ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί με δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και πάνω απ’ όλα το χαρήκαμε και εμείς αλλά και ο κόσμος που είχε έρθει στα δύο παιχνίδια.

Τώρα αρχίζει μια σειρά παιχνιδιών με το αποτέλεσμα τους να κρίνουν σε μεγάλο βαθμό σε τι θέση θα τερματίσουμε στον βαθμολογικό πίνακα. Το πρώτο από αυτά τα παιχνίδια είναι με τον Πανελευσινιακό μέσα στην έδρα μας. Το παιχνίδι της Ελευσίνας βασίζεται πολύ στα σουτ πίσω από την γραμμή του τριπόντου και θα έρθει να διεκδικήσει τη νίκη για να μπορέσει να φύγει από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα. Εμείς θα βασιστούμε στο γρήγορο και πιεστικό μας παιχνίδι και εύχομαι στο τέλος όσοι έρθουν στο γήπεδο να φύγουν ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από το θέαμα που θα δουν.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα… να βλέπετε μπάσκετ!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…