Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Έσταξε μέλι” ο Μπάνκι

“Έσταξε μέλι” ο Μπάνκι

banchi

banchi

Η Αρμάνι Μιλάνο υποδέχεται τον Ολυμπιακό αύριο (6/3) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Τοp 16 της Ευρωλίγκα, με την ιταλική ομάδα να παίζει το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Ο Λούκα Μπάνκι έπλεξε το εγκώμιο των “ερυθρολεύκων” και τόνισε πως το παιχνίδι θα αποτελέσει μία ευκαιρία για την ομάδα του να μετρήσεις τις δυνάμεις της.

“Αντιμετωπίζουμε τον πρωτοπόρο του ομίλου μας. Για μας είναι ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια ομάδα πολύ δυνατή και αθλητική, με ηγέτη τον Βασίλη Σπανούλη που έχει σπουδαίες ικανότητες. Απέναντι σε τέτοιες αρετές, θα χρειαστεί εμείς να έχουμε συνέπεια και ένταση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα”, τόνισε ο τεχνικός των Ιταλών, ενώ ο Νίκολο Μέλι πρόσθεσε:

“Δεν ξέρω αν είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να πετύχουμε κάτι στο Top 16, καθώς εξαρτόμαστε κι από άλλες ομάδες και ποτέ δεν ξέρεις πότε είναι η τελευταία σου ευκαιρία. Σίγουρα πάντως ο αντίπαλός μας είναι μια πολύ συμπαγής και ταλαντούχα ομάδα, με έναν μεγάλο κορμό Ελλήνων παικτών. Θα είναι σπουδαία υπόθεση να τους νικήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…