Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Β' ΕΣΚΑ Αποτελέσματα 20ης αγωνιστικής

Αποτελέσματα 20ης αγωνιστικής

Εθνική νεανίδων

basketa8

Σε ένα πολύ κλειστό ματς που η διαφορά δεν ξεπέρασε ποτέ τους 10 πόντους, η Άμιλλα ρίσκαρε με άμυνα ζώνης στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά η Δάφνη με μεγάλα υπό πίεση σουτ κατάφερε και πήρα ακόμα ένα ροζ φύλο αγώνα με κορυφαίο τον Παπαγιαννόπουλο. Στο Μαρούσι, η ΕΦΟΑ λύγισε την εξαιρετική ομάδα του Νικηφόρου και σε ένα ματς που ήταν ντέρμπι και τα 40 του λεπτά, οι Μαρουσιώτες πήραν μία τεράστια νίκη, και με κορυφαίους τους Τριγάζη και Λυκουρέση θα μπουν με άλλο αέρα στα play off.

Για τρία δεκάλεπτα είχαμε ματς που πήγε πόντο πόντο μεταξύ Παλατιανής και Τυφώνα. Στο τελευταίο μέρος του αγώνα όμως, οι γηπεδούχοι έκλεισαν την άμυνα τους και κατάφεραν να αποκτήσουν μία απόσταση 10 πόντων από τον Τυφώνα και με κορυφαίο τον Θανάση Κακολίρη που ευστόχησε σε 6 τρίποντα, κατέκτησαν ακόμα μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Στο Βύρωνα ο Γέρακας πήρε ακόμα ένα ροζ φύλο και παρόλο που βρισκόταν πίσω στο σκορ κάπου στο δεύτερο δεκάλεπτο, έκανε την ανατροπή και παραλίγο να κερδίσει το ματς και στην κανονική του διάρκεια. Οι λόρδοι όμως με καλάθι και φάουλ 3 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, ισοφάρισαν την αναμέτρηση και την οδήγησαν στην παράταση, όπου εκεί πλήρωσαν την αστοχία τους. Βασιλάκος και Χωματάς τράβηξαν το σκορ για τους Γερακιώτες οι οποίοι φτιάχνουν το δικό τους σερί νικών.

Μεγάλο διπλό πέτυχε και ο Καρέας μέσα στην έδρα του Αχιλλέα σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, αλλά μερικά μεγάλα σουτ σε συνδυασμό με την κλειστή άμυνα των ”πρασίνων” στο τέταρτο δεκάλεπτο, κόλλησαν τον Αχιλλέα και χάρισαν τη νίκη στην ομάδα του Βύρωνα, από όπου ξεχώρισαν οι Χατζημοράκης και Νικολόης. Με νίκες προχώρησαν και ο θρίαμβος, ο οποίος άφησε πίσω στην υπόθεση σωτηρία την Ολυμπιάδα, αλλά και η Κηφισιά η οποία και αυτή άφησε χαμηλά στη βαθμολογία πλέον τον Περισσό.

Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής:
Αθηναϊκός – Γέρακας 67-71
Αχιλλέας – Καρέας 58-70
Άμιλλα – Δάφνη Δαφνίου 73-79
Παλατιανή – Τυφώνας 81-73
ΓΣ Κηφισιάς – Περισσός 62-47
Ολυμπιάδα Παπάγου – ΠΑΟ Θρίαμβος 48-68
ΕΦΟΑ-Σπ. Λούης – ΝΕΦΟ Νικηφόρος 80-62

Παλατιανή – Τυφώνας 81-73
Διαιτητές: Καρδάρης – Μανουσόπουλος.
ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ (Παπανδρέου, Σωμαράκης): Βασιλέλης, Τσαγκαράκης 18, Κακολύρης 22 (6), Φιλίππου 12 (1), Ντολαπτσής, Μαυράκης, Ντανάς 10 (2), Λίτσιος Χ . 10, Μανθιός. Καρτσούνης, Λίτσιος Γ. 7, Χριστόπουλος 2.
ΤΥΦΩΝΑΣ (Ταμπάκης, Γεωργογάλας): Λουΐζος 2, Χασαπόπουλος 7 (1), Ροΐδης 18 (2), Ταμπάκης 13 (1), Πισιτέλης 6 (2), Ζερβολέας 4, Πετριανίδης 11, Κούτρας, Γιωτάκης 12, Γιατσιτζόγλου.

ΓΣ Κηφισιάς – Περισσός 62-47
Διαιτητές: Ορφανός – Τσολάκος.
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Μπιλάλης, Γιαννακάκης): Γεωργόπουλος 4, Μπιλάλης Κ. 5, Γερακίνης 3, Ζήρος 3 (1), Γεωργακόπουλος 11 (3), Λαμπρόπουλος 13 (1), Παναγιώτου 6, Παπαδόπουλος 4, Τριποδάκης, Καραντζάς 13 (3).
ΠΕΡΙΣΣΟΣ (Μέξης, Σολωμός): Κιζήλης 5, Καζακίδης 5 (1), Τζενές 8 (1), Παπαδόπουλος 6, Γκόφας Γρ. 8 (1), Σιρκόγλου 2, Γκόφας Ι. 5, Κοκκινίδης 8, Σιάφας, Αβραμίδης.

Η βαθμολογία (σε 20 αγώνες): Δάφνη Δαφνίου 37, Παλατιανή 36, Νικηφόρος 34*, ΕΦΟΑ 34, Γέρακας 34, ΠΑΟ Θρίαμβος 30, Τυφώνας 28, άμιλλα 28, Κηφισιά 28, Ολυμπιάδα 27, Αχιλλέας 26, Καρέας 26, Αθηναϊκός 25*, Περισσός 24.
*ένα ματς λιγότερο

Η επόμενη αγωνιστική (21η, 12/03): Τυφώνας – Ολυμπιάδα Παπάγου, ΠΑΟ Θρίαμβος – ΓΣ Κηφισιά, Περισσός – Αθηναϊκός, Νικηφόρος – Γέρακας, Δάφνη Δαφνίου – Παλατιανή, Καρέας –  Αμιλλα, ΕΦΟΑ-Σπ. Λούης – Αχιλλέας.

O πολύ καλός για 40 λεπτά Αίολος με κορυφαίους τους Χάλαρη και Σπυριδάκη, πήρε ακόμα μία νίκη και άφησε τον ανταγωνιστικό Αργοναύτη προσωρινά εκτός πρώτων θέσεων. Σε ένα ισορροπημένο ματς την περισσότερη διάρκειά του, ο Θεμιστοκλής κατάφερε και πήρε μία οριακή νίκη απέναντι στην ανταγωνιστική Ίριδα και βρίσκεται για τα καλά στο κόλπο της ανόδου. Μπαμ είχαμε στις Αχαρνές, με την Αχαρνής να ξεφεύγει αρκετές φορές από τους Θρακομακεδόνες, αλλά αυτοί να καταφέρνουν συνέχεια να ισοφαρίζουν το σκορ. Σε ένα γεμάτο γήπεδο, η νίκη πήγε στους γηπεδούχους αφού πρώτα κρίθηκε πραγματικά σε λίγες λεπτομέρειες.

Μεγάλη νίκη πέτυχε και το Κουκάκι και εδραιώθηκε στην πρώτη πεντάδα, απέναντι σε ένα δυναμικό σύνολο όπως αυτό των Αμπελοκήπων, έχοντας ως κορυφαίους τους Σιδέρη και Τσέλιο. Για 37 λεπτά το ματς μεταξύ Κουκουβάουνων και Αγίου Θωμά o οποίος κατέβηκε με 4 απουσίες στην αναμέτρηση ήταν σχετικά κοντά, με τους γηπεδούχους να ξεφεύγουν και τον Άγιο Θωμά να ανακάμπτει., Η καλή άμυνα, ο αποτελεσματικός Βαρουχάς και λίγο η τύχη, έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους τελικά.

Συνεχίζουμε με τους Τρεις Αστέρες, οι οποίοι βασισμένοι στην καλή τους άμυνα και με πολύ καλή εμφάνιση του Ελγκαλί, κατάφεραν και περιόρισαν τον Χαραυγιακό παίρνοντας μία δίκαιη νίκη, που τους δίνει αέρα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ολοκληρώνουμε τη σημερινή ανάλυση με τη νίκη άνευ αγώνα που πέτυχε ο Πρωτέας και γλυκοκοιτάει και αυτός τις θέσεις που οδηγούν στα play off.

Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής:
Χαραυγιακός – Τρεις Αστέρες 89 40-65
Θεμιστοκλής – Ιριδα Πετρούπολης 78-69
Κουκάκι – Αμπελόκηποι 90-74
Κουκουβάουνες – Αγιος Θωμάς 55-49
Αιόλος – Αργοναύτης Τρίγλιας 81-62
Αχαρνής – Θρακομακεδόνες 65-61
Πρωτέας – Εκάλη 20-0 (α.α)

Αιόλος – Αργοναύτης Τρίγλιας 81-62
Διαιτητές: Καλογερόπουλος – Μαγγωνάκης.
ΑΙΟΛΟΣ (Δημητρίου, Θεοφανίδης): Θεοχάρης 14, Χάλαρης 23, Σκούρας 3 (1), Αφαλίδης 6, Σωτηριάδης 7 (2), Γιοβάς 7 (1), Μαμουνής 11 (3), Σπυριδάκης 10 (1), Τσεβρενίδης, Γιαννιώτης, Χίνης.
ΡΑΦΗΝΑ (Γιαννακόπουλος, Στεφανόπουλος): Προκόπης 8 (1), Παπαδρόσος 6, Ροδάκης 2, Συγγούνας 14 (1), Βαμβακάς 2, Σαρακασίδης 14, Υφαντής 2, Παυλίδης 10, Αργυρόπουλος, Κουμάτσης, Χατζής, Δεληγιάννης.

Η βαθμολογία (σε 20 αγώνες): Αίολος 37*, Θρακομακεδόνες 34, Αχαρνής 34, Κουκάκι 33*, Αργοναύτης 33, Θεμιστοκλής 31*, Αμπελόκηποι 29**, Τρεις Αστέρες 29, Πρωτέας 29*, Ίριδα 26, Χαραυγιακός 24, Κουκουβάουνες 24*, Άγιος Θωμάς 23, Εκάλη.
*ένα ματς λιγότερο
**τρία ματς λιγότερα

Η επόμενη αγωνιστική (21η, 12/03): Τρεις Αστέρες – Θεμιστοκλής, Ιρίδα Πετρούπολης – Κουκάκι, Αμπελόκηποι – Κουκουβάουνες, Αργοναύτης Τρίγλιας – Αγιος Θωμάς, Εκάλη – Χαραυγιακός, Θρακομακεδόνες – Πρωτέας, Αιολος Ταύρος – Αχαρνής.

Πηγή: sportsofficers.blogspot.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Νέοι Παλατιανής: «Βόμβα» με Νίκο Γεωργοπαπαδάκο (pic)

Μεταγραφή με «άρωμα» Elite League για τους Νέους Παλατιανής Οι Νέοι Παλατιανής προχώρησαν …