Κεντρική NBA Αποσύρθηκε ο Χάρινγκτον
NBA

Αποσύρθηκε ο Χάρινγκτον

Al Harrington

Al-Harrington

Ύστερα από 16 χρόνια ο Αλ Χάρινγκτον κρέμασε τα παπούτσια του. Ο “Baby Al” ανακοίνωσε επίσημα πως αποσύρεται από τη δράση και στρέφεται στην προπονητική καθώς θα αποτελέσει βοηθού του τεχνικού των Νάγκετς, Μέλβιν Χαντ.

“Αποσύρθηκα επίσημα. Δεν ξέρω εάν πρέπει να συμπληρώσω κάποια έγγραφα αλλά η καριέρα μου ολοκληρώθηκε. Είμαι πολύ χαρούμενος με όσα πέτυχα. Αλλαξα τις ζωές πολλών ανθρώπων στην οικογένεια μου, συμπεριλαμβανομένου και εμού του ιδίου μέσα από ένα παιχνίδι το οποίο ερωτεύτηκα και πάντα θα αγαπώ. Μπορώ να μείνω σε αυτό για πάντα, μέχρι να πεθάνω” ήταν η επίσημη δήλωση του.

Ο Χάρινγκτον μπήκε στο “μαγικό κόσμο” μέσα από το 25ο pick του Draft του 1998, όπου επελέγη από τους Πέισερς στους οποίους αγωνίστηκε και τα περισσότερα χρόνια της καριέρας και δη 7 σε δύο διαφορετικές θητείες (1998-2004 και 2006-07) ενώ ακόμα φόρεσε τις φανέλες των Χοκς, των Ουόριορς, των Νικς, των Νάγκετς, των Μάτζικ και των Ουίζαρντς ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Κίνα με τα χρώματα των Fujian Sturgeons.

Ο παλαίμαχος, πλέον, παόυερ φόργουορντ διακρίθηκε για το περιφερειακό του σουτ και στα συνολικά 981 παιχνίδια που πάτησε παρκέ στο ΝΒΑ μέτρησε 13.5 πόντους (35% στα τρίποντα), 5.6 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ μέσο όρο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…