Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Σοβαροί με την ΑΕΚ”

“Σοβαροί με την ΑΕΚ”

geragotelis sfairopoulos

geragotelis - sfairopoulos

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (19/2) την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Βασίλης Γεραγωτέλλης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, τόνισε πως οι “ερυθρόλευκοι” θα πρέπει να εμφανιστούν σοβαροί  για να φτάσουν στη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι που έρχεται με την ΑΕΚ: “Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα τελείως διαφορετική από αυτή που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο. Έχει αλλάξει προπονητή και σε μεγάλο βαθμό έχει διαφοροποιηθεί το ρόστερ της. Διαθέτει παίκτες υψηλού επιπέδου που είναι πολύ έμπειροι κι εξαιτίας αυτού μπορούν να παίξουν καλά και να διεκδικήσουν τη νίκη ακόμα κι εκτός έδρας. Από την πλευρά μας, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή η αντιμετώπιση του παιχνιδιού. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και σοβαροί για να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Για τον απολογισμό που κάνει στην μέχρι τώρα παρουσία του Ολυμπιακού στην Euroleague: “Η παρουσία μας μέχρι τώρα και τα αποτελέσματα που έχουν έρθει είναι πολύ θετικά κι είμαστε ευχαριστημένοι από αυτά. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα δείχνει σοβαρότητα και συνέπεια, όμως αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Είμαστε μόνο στη μέση του δρόμου του ΤΟΡ 16 κι έχουμε μπροστά μας 7 παιχνίδια που όλα είναι εξαιρετικά δύσκολα.

Πρέπει να συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα με την ίδια φιλοσοφία γιατί μπορεί να πραγματοποιήσαμε μία καλή αρχή που μας φέρνει στην πρώτη θέση, όμως τα συμπεράσματα βγαίνουν πάντα στο τέλος όταν και ολοκληρώνονται οι αγώνες. Μόλις τελειώσει κι ο δεύτερος γύρος τότε θα μπορούμε να κάνουμε τον πλήρη απολογισμό του ΤΟΡ 16. Είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία μας μέχρι τώρα κι αυτό δημιουργεί μία αισιοδοξία για τη συνέχεια, όμως θα πρέπει να παραμείνουμε το ίδιο σοβαροί, δουλεύοντας σκληρά και με χαμηλούς τόνους”.

Για τη συνεργασία του με τον κόουτς Σφαιρόπουλο: “Είναι η δεύτερη χρονιά που συνεργαζόμαστε και μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος γι αυτό. Πρόκειται για ένα προπονητή που τον χαρακτηρίζουν η δικαιοσύνη κι η επιμονή του να δουλεύει πάνω στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Είναι απαιτητικός τόσο από τους συνεργάτες του όσο και από τον ίδιο του τον εαυτό, ενώ ξέρει να εκτιμάει την προσπάθεια που καταβάλουν όλοι προκειμένου να υπάρξει το τελικό αποτέλεσμα.

Καθημερινά αφιερώνουμε πολλές ώρες με στόχο το τεχνικό αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό κι αυτό να βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχει περάσει στο παρελθόν από το πόστο του άμεσου συνεργάτη για πολλά χρόνια κι έτσι γνωρίζει τις απαιτήσεις που υπάρχουν αλλά και τον όγκο της δουλειάς. Για εμένα είναι ιδιαίτερα τιμητικό ότι με εμπιστεύτηκε να βρίσκομαι μαζί του σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως είναι ο Ολυμπιακός”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…