Κεντρική Ελευσίνα Πείσμα και εγωισμός

Πείσμα και εγωισμός

athanasoulas elefsina aek

athanasoulas-elefsina-aek

Οι τελευταίες ήττες έχουν πεισμώσει τους παίχτες του Πανελευσινιακού σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιάννη Αθανασούλα. Ο άσος της Ελευσίνας μέσω του προσωπικού του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι (18/2, 17:00) με αντίπαλο τον Κολοσσό, εφιστώντας προσοχή.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

”Γειά σας και πάλι,

Το Σάββατο αντιμετωπίσαμε την Κηφισιά σε ένα κλειστό και σκληρό παιχνίδι. Εμείς ξέρουμε πως στο δεύτερο γύρο χρειαζόμαστε κάποιες νίκες για να πετύχουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή μας στην κατηγορία και πήγαμε εκεί για την νίκη. Δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο όπως στο παιχνίδι με την Πάτρα, το φτάσαμε εκεί που θέλαμε ώστε να διεκδικήσουμε την νίκη αλλά πάλι δεν πήραμε την σωστή επιλογή χάνοντας έτσι άλλη μια νίκη μέσα από τα χέρια μας.

Τα θετικά που πρέπει να κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι είναι ότι παλέψαμε μέχρι το τέλος, μετά από αρκετό καιρό είχαμε πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά και βγάλαμε αρκετή ενέργεια ώστε να γυρίσουμε στο παιχνίδι αν και βρισκόμασταν με δεκατρείς πόντους πίσω.

Κακά τα ψέματα η ψυχολογία της ομάδας όπως είναι λογικό έχει κλονιστεί λίγο αφού χάσαμε δύο συνεχόμενους αγώνες στο σουτ. Μας βοηθάει το γεγονός ότι παίζουμε άμεσα το επόμενο παιχνίδι και δεν έχουμε πολύ χρόνο να σκεφτούμε τα δύο άσχημα αποτελέσματα. Θεωρώ πως μας έχουν πεισμώσει πολύ αυτές οι δύο τελευταίες ήττες και είναι μια ευκαιρία αύριο να αντιστρέψουμε το κλίμα, να βγάλουμε όλο αυτό το πείσμα και τον εγωισμό που έχουμε ώστε να φτάσουμε στην νίκη που χρειαζόμαστε πολύ και για αγωνιστικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους.

Πρέπει να δούμε τον αυριανό αγώνα με τον Κολοσσό σαν μια νέα αρχή για την ομάδα μας και να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πιστεύω πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και μπορούμε ακόμα να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε γιατί έχουμε την τύχη στα χέρια μας.

Θέλω επίσης να καλέσω όλο τον κόσμο της Ελευσίνας να έρθει στο γήπεδο να μας βοηθήσει και εμείς τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε την νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…