Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Όπου μας βγάλει…”

“Όπου μας βγάλει…”

papadatos aleksis

papadatos - aleksis

Υπό την καθοδήγηση του Αλέξη Παπαδάτου, ο Σπόρτιγκ πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στη Γ’ Εθνική βρισκόμενος στην κορυφή του 2ου Ομίλου Νότου, όπου συγκατοικεί με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και το Κορωπί. Ο προπονητής της ομάδας των Πατησίων, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α1 ως παίκτης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ και αναφέρθηκε στη δύσκολη επικράτηση επί του Πόλις Καλλιθέας χθες (01/02), τους στόχους του συλλόγου αλλά και τη σχέση του με αυτόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

– Για τη δύσκολη νίκη (81-80) επί του Πόλις και πως ήρθε:

“Πράγματι ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη νίκη. Ένα λεπτό και 46 δευτερόλεπτα πριν το τέλος ήμασταν 7 πόντους πίσω. Δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα, καθώς φάνηκε ότι είχαμε αρκετό άγχος εξαιτίας της κρισιμότητας του αγώνα, αφού αν χάναμε ο Πόλις θα μας προσπερνούσε στην βαθμολογία. Παράλληλα, για πρώτη φορά υπήρχε αρκετός κόσμος στο γήπεδο κι αυτό ίσως άγχωσε λίγο τα παιδιά.

Αγωνιστικά ο Πόλις κατάφερε να ξεφύγει μέχρι 12 πόντους και γενικότερα ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Εμείς από την πλευρά μας, για άλλη μία φορά δείξαμε ότι δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι. Στο τέλος παίζοντας εξαιρετική άμυνα δεν αφήσαμε τον Πόλις να σκοράρει στα τελευταία δύο λεπτά και βάζοντας κρίσιμα σουτ μπορέσαμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι που φαινόταν χαμένο”.

– Για τη σχέση που είχε αναπτύξει με τον σύλλογο ως παίκτης κι αν έπαιξε ρόλο στην απόφαση του να αναλάβει προπονητικά:

“Είναι λογικό να έχει παίξει σημαντικό ρόλο. Στον Σπόρτιγκ έχω περάσει πολύ ωραία χρόνια κι ήταν η πρώτη ομάδα με την οποία έπαιξα στην Α1. Εκείνα τα χρόνια τόσο για εμένα όσο και για τον σύλλογο ήταν τα καλύτερα.

Μόλις με πήρανε τηλέφωνο οι άνθρωποι της διοίκησης ήμουν θετικός γιατί τα παιδιά που μου τηλεφώνησαν ήταν τα ίδια που βρίσκονταν στην εξέδρα όταν έπαιζα εγώ”.

– Για τους στόχους που υπάρχουν στο φετινό πρωτάθλημα:

“Το καλοκαίρι όταν φτιάξαμε την ομάδα ο στόχος ήταν να σωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί έγιναν πολλές αλλαγές και στηριχθήκαμε σε νέα παιδιά. Πλέον τα ίδια τα παιδιά κι η ομάδα έχουν δημιουργήσει άλλες προσδοκίες. Εγώ ποτέ δεν είπα στην ομάδα ότι πάμε για άνοδο. Αυτό που λέω στα παιδιά είναι ότι πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα, σε κάθε δευτερόλεπτο κι όπου μας βγάλει.

Είμαστε καλά εκεί που είμαστε στην βαθμολογία και μας περιμένει δύσκολη συνέχεια, όμως όσο δείχνουμε τέτοιο πάθος και δύναμη θα μπορέσουμε να κρατηθούμε ψηλά. Για εμένα είτε ανέβουμε είτε όχι τα παιδιά αυτά είναι επιτυχημένα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…