Κεντρική Ασίστ Διαγωνισμοί Ο HERO κι οι τυχεροί

Ο HERO κι οι τυχεροί

giannakopoulos batista

giannakopoulos - batista

Ο Εστεμπάν Μπατίστα ήταν αυτός που συγκέντρωσε την προτίμηση των περισσότερων φίλων, που συμμετείχαν στην ψηφοφορία για την ανάδειξη τού HERO της 14ης αγωνιστικής. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού κέρδισε με… άνεση τους άλλους τέσσερις, που κατά σειρά ήταν:

Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Ντομινίκ Γουότερς (Κολοσσός), Λαμάρκους Ριντ (Άρης) και Κένεθ Κάντζι (Τρίκαλα).

Αυτή, όμως ήταν μόνο η μία όψη του νομίσματος, καθώς ο μήνας (Ιανουάριος) ολοκληρώθηκε κι έτσι έχουμε άλλους δύο τυχερούς, που θα παραλάβουν από ένα κινητό IDOL2 MINI S προσφορά της ALCATEL ONETOUCH ! Πρόκειται για τους Σταύρο Χρηστίδη και Kosta Fuu (διαβάζουμε το ονοματεπώνυμο με το οποίο έχει δηλωθεί η συμμετοχή του μέσω Facebook).

Το τέλος του διαγωνισμού του Ιανουαρίου σημαίνει αυτόματα την έναρξη του επόμενου, που αφορά στον διαγωνισμό του Φεβρουαρίου. Είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί αυτά τα μοναδικά δώρα, τα δύο κινητά IDOL2 MINI S προσφορά της ALCATEL ONETOUCH, μπορούμε να τα δώσουμε και πάλι.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στην ψηφοφορία, ευχαριστούμε την ALCATEL ONETOUCH γιατί δεν σταματά να ενισχύει (όχι μόνο με τις συσκευές, αλλά με την εν γένει συμπαράσταση και σύμπραξή της) και συνεχίζουμε. Κέφι να έχετε

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Διαγωνισμοί

Δειτε επισης

Δύο νέα ύποπτα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον στην Αθήνα, ταξιδιώτες από Νότια Αφρική

Εξετάζονται τουλάχιστον άλλα δυο ύποπτα κρούσματα στη χώρα μας για τη μετάλλαξη Όμικρον σύ…