Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ο αυτοσκοπός της Ευρώπης

Ο αυτοσκοπός της Ευρώπης

aggelopoulos-alexiou-douvis

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει πάρει πάνω του την υπόθεση Ευρωλίγκα. Τις δικές του κινήσεις έχει κάνει από την πλευρά του και ο Σταύρος Δουβής, ο οποίος ανέλαβε πόστο στην ΚΑΕ ΑΕΚ, με εντολή του μεγαλομετόχου, με πολλαπλές ιδιότητες.

Πέρα από την αυτονόητη ιδιότητα, που όλοι υποψιαζόμαστε, ο τέως Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της ΑΕΚ στον ΕΣΑΚΕ, αλλά και τις διεθνείς σχέσεις της εταιρίας.

Ευρωλίγκα ή Eurocup… Αποτελεί αυτοσκοπό η έξοδος στην Ευρώπη, αφού αυτό συνιστά επιθυμία του Αγγελόπουλου. Οι διπλωματικές κινήσεις γίνονται, ιδίως με στόχο το πρώτο. Αυτό δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπεται ο κρυφοφανερός στόχος της 3ης θέσης μέσω των πλέι οφ. Δύσκολος, αλλά όχι ουτοπικός στόχος. Είναι δεδομένο ότι σε αγωνιστικό επίπεδο με βάση τους παίκτες, που αποκτήθηκε το τελευταίο τρίμηνο ήλπιζαν οι “κιτρινόμαυροι” σε κάτι καλύτερο.

Η Ευρώπη αποτελούσε και αποτελεί προτεραιότητα και του Αλέξη Αλεξίου, ο οποίος με ικανοποίηση βλέπει ότι με το μπάσιμο Αγγελόπουλου, όλα είναι δυνατά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Μοναδικός συνδυασμός αριθμών στη σεζόν από τον Ίαν Χάμερ

Ο Ίαν Χάμερ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της ΑΕΚ, έχοντας μεταξύ άλλων 17 πόντου…