Κεντρική Διεθνή “Ολυμπιακός για Φάιναλ Φορ”

“Ολυμπιακός για Φάιναλ Φορ”

langkton

langdon

Για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον Δημήτρη Ιτούδη στην ομάδα, μίλησε ο παλαίμαχος παίχτης της ΤΣΣΚΑ, Τράιαν Λάνγκτον, καθώς υποστήριξε πως η ομάδα με τον έλληνα τεχνικό στο τιμόνι και το ρόστερ που διαθέτει, έχει ότι χρειάζεται, ώστε να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ο Τράιαν Λάνγκτον, δήλωσε πως οι πιθανότητες και των δύο ομάδων για νίκη είναι μοιρασμένες, ενώ μεταξύ άλλων υποστήριξε πως και οι δύο ομάδες θα βρίσκονται στο final 4 της Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τράιαν Λάνγκτον στην ιστοσελίδα “izvestia.ru”:

Για το αν η φετινή ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι πιο δυνατή από εκείνη του 2008 που είχε κατακτήσει την Ευρωλίγκα: “Αυτή είναι μία δύσκολη ερώτηση. Και τότε και τώρα η ΤΣΣΚΑ είναι ομάδα υψηλού επιπέδου. Έχει τουλάχιστον δύο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση. Όταν αγωνίζονται μαζί Τεόντοσιτς και Ντε Κολό είναι δύσκολο για τον αντίπαλο να προβλέψει το ποιος θα επιτεθεί. Είναι παίκτες που μπορούν να σκοράρουν και να δημιουργήσουν. Το μόνο που μπορώ να πως σίγουρα η ομάδα του Ιτούδη δεν είναι πιο αδύναμη από αυτή που είχαμε τότε που κατακτήσαμε την Ευρωλίγκα”.

Για το 15 στα 15 που έχει κάνει φέτος η «ομάδα του στρατού» στην Ευρωλίγκα: “Βλέπω μεγάλη προοπτική στον Ιτούδη, καθώς είναι ένας προπονητής που χρειαζόταν η ΤΣΣΚΑ. “Διψάει” για νίκες και ξέρει πώς να προσεγγίσει έναν παίκτη. Πιστεύω πως ο συγκεκριμένος θα μείνει για πολλά χρόνια στην ΤΣΣΚΑ και θεωρώ πως με εκείνον στον πάγκο, η ομάδα θα κατακτήσει επιτέλους την Ευρωλίγκα”.

Για το ποιοι είναι οι βασικοί αντίπαλοι της ΤΣΣΚΑ στη φετινή Ευρωλίγκα: “Οι αντίπαλοι θα είναι οι ίδιοι… Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός. Το Final 4 θα γίνει στη Μαδρίτη, οπότε οι οικοδεσπότες θα έχουν έξτρα κίνητρο”.

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κόψει το νικηφόρο σερί της ρωσικής ομάδας: “Πάντα όταν παίζεις στην Ελλάδα δεν είναι εύκολο. Ειδικά φέτος που ο Ολυμπιακός παίζει ένα ελκυστικό και αποτελεσματικό μπάσκετ. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Το πρόγραμμα της ΤΣΣΚΑ είναι γεμάτο και η ομάδα δεν έχει πολύ χρόνο να ξεκουραστεί. Ελπίζω οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ να κάνουν ένα καλό παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • sergio llull real madrid

    Ρεάλ – Άλμπα 93-62

    Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μια άνετη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου με σκορ 93-62 και έτσι παραμέν…
  • gist zalgiris

    “Πάνοπλος” στο Κάουνας

    Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός (13/02) για την 10η αγωνιστική τ…
  • margaritis

    Κανονικά ο Μαργαρίτης

    Στην προπόνηση της Πέμπτης (12/3) ο Βαγγέλης Μαργαρίτης κατάφερε να ακολουθήσει μεγάλο μέρ…
Περισσότερα από Θανάσης Γιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…