Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Με “όπλο” την άμυνα

Με “όπλο” την άμυνα

ivanovic

ivanovic

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα αύριο (13/02) για την αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς επέστησε την προσοχή στους παίκτες του αναφορικά με το γρήγορο τρανζίσιον παιχνίδι στο οποίο αρέσκονται οι Σέρβοι, υπογραμμίζοντας ότι μονάχα με μεγάλη προσήλωση στον αμυντικό τομέα θα καταφέρει το “τριφύλλι” να κλείσει με θετική “νότα” τον πρώτο γύρο του Top 16.

“Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία ομάδα που έχει δείξει ότι μπορεί να τρέξει πολύ και να παίξει καλά στο τρανζίσιον. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί απέναντι του με δεδομένο ότι πρόκειται για μία ομάδα που έχει ως πρώτη επιλογή να τρέξει γρήγορα στον αιφνιδιασμό. Αν δεν τους βγει, έχουν πολύ υπομονή στην επίθεση. Δεν σταματούν να έχουν πάθος και να ασκούν πίεση σε όλη τη διάρκεια της επίθεσης τους” τόνισε αρχικά και κατέληξε:

“Αν κερδίσουμε το έργο μας για πρόκριση στα πλει οφ θα είναι πιο εύκολο, όμως θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Άσχετα με το αυριανό αποτέλεσμα έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας. Αν δεν παίξουμε άμυνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα θα έχουμε πρόβλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…