Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Η θέληση διώχνει την κούραση

Η θέληση διώχνει την κούραση

charitopoulos dedas proponisi

charitopoulos-dedas-proponisi

Άπαντες στο “στρατόπεδο” του ΠΑΟΚ αδημονούν για το αυριανό (07/02) μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Άρη, στην Πυλαία, όπου θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς για την ήττα της περασμένης εβδομάδας.

Η προετοιμασία του “δικεφάλου” ολοκληρώθηκε με βιντεοθεραπεία, όπου ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι συνεργάτες του ανέλυσαν τις αδυναμίες των “κιτρινόμαυρων” αλλά και τα δυνατά τους σημεία και εν συνεχεία ακολούθησε η τελευταία προπόνηση στην οποία συμμετείχαν οι Δημήτρης Χαριτόπουλος και Έντι Σιναντίνοβιτς, οι οποίοι θα κάνουν το ντεμπούτο τους με την “ασπρόμαυρη” φανέλα.

Σταθερά διπλά στους συμπαίκτες του ο Κώστας Χαραλαμπίδης, δίπλα στον οποίο θα βρίσκεται σε λίγο καιρό και ο Κώστας Κακαρούδης, καθώς αναρρώνει από την εγχείρηση, για να παρέχουν ψυχολογική στήριξη.

Ο Γιώργος Δέδας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, στάθηκε στο ισχυρό βαθμολογικό αλλά και κίνητρο γοήτρου ενάντια στον μεγάλο αντίπαλο και εξέφρασε την επιθυμία του για ένθερμη συμπαράσταση του κόσμου χωρίς ακραίες συμπεριφορές:

“Το παιχνίδι είναι σημαντικό και βαθμολογικά γιατί ο Άρης είναι σχετικά κοντά μας στη βαθμολογία, οπότε πέρα από τις ιδιαιτερότητες που έτσι κι αλλιώς έχει το παιχνίδι, υπάρχει και πολύ μεγάλο αγωνιστικό κίνητρο. Παίζοντας συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, είναι λογικό να υπάρχει κούραση στην ομάδα, αλλά ειδικά σε αυτό το παιχνίδι, το μυαλό είναι αυτό που διώχνει την κούραση και επικρατεί η μεγάλη επιθυμία για τη νίκη.

Δεν έχουμε να αλλάξουμε πολλά και οι δύο ομάδες, ειδικά όταν πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί λίγες μόνο ημέρες μετά την προηγούμενη αναμέτρησή μας. Σε αυτά τα παιχνίδια η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο κι αυτό περιμένουμε ότι θα γίνει και το Σάββατο στο γήπεδό μας. Θέλουμε να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο, να υπάρχει μία όμορφη ατμόσφαιρα, αλλά θέλουμε να είναι σε αθλητικά πλαίσια.

Αυτό που φανταζόμαστε και θέλουμε εμείς για το δικό μας γήπεδο και με τους δικούς μας φιλάθλους στο πλευρό μας είναι ένα κατάμεστο γήπεδο και μία ατμόσφαιρα που θα μας δώσει ώθηση και από όλες τις απόψεις θα είναι βοηθητική για την ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…