Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Η… “φονική” τετράδα

Η… “φονική” τετράδα

penn fitzpatrick el amin galloway

penn-fitzpatrick-el amin-galloway

Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν στην διορατικότητα του Νίκου Βετούλα και την ικανότητα του να διαλέγει πάντοτε εξαιρετικούς Αμερικανούς για να ενισχύσει την ομάδα του. Φέτος, για ακόμα μια χρονιά, έχει πετύχει “φλέβα χρυσού” με την “αγία”… τετράδα της Πάτρας να κάνει εκπληκτικά πράγματα. Οι Μουχάμαντ Ελ-Αμίν, Κέβιν Γκάλογουεϊ, Τόρλιν Φιτζπάτρικ και Μπράντον Πεν αποτελούν τους “ακρογωνιαίους λίθους” του Απόλλωνα όντες οι άνθρωποι στα χέρια των οποίων στηρίζει ο Πατρινός τεχνικός τις τύχες της ομάδας.

Σε κάθε αναμέτρηση τουλάχιστον δύο εξ αυτών θα πρωτοστατήσουν σκοράροντας τους μισούς (τουλάχιστον) πόντους της ομάδας αλλά τι γίνεται αν βρεθούν και οι τέσσερις σε καλή μέρα; Η απάντηση δόθηκε χθες (14/02) στην Περιβόλα, όπου ο Απόλλωνας Πάτρας επιβλήθηκε του Άρη με 76-60, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Α1. Τι έκαναν οι Αμερικανοί στο παιχνίδι; Σημείωσαν τους 63 από τους 76 πόντους της ομάδας (!) παίρνοντας την από το χέρι και οδηγώντας με ασφάλεια στο ροζ φύλλο αγώνα!

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Ελ-Αμίν σκοράροντας 20 πόντους (5/12 διπ.-3/9 τρ.-1/2 βολές) και ακολούθησε ο Πεν με 17 (6/7 διπ.-1/6 τρ.-2/2 βολές), ο Φιτζπάτρικ με 14 (0/3 διπ.-4/6 τρ.-2/5 βολές) κατεβάζοντας και 9 ριμπάουντ ενώ ο Γκάλογουεϊ έκανε την πιο πληθωρική εμφάνιση τελειώνοντας το ματς με 12 πόντους (3/4 διπ.-1/4 τρ.-3/4 βολές), 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ!

Οι Έλληνες του αχαϊκού συλλόγου για ακόμα ένα παιχνίδι δεν συνεισέφεραν ουσιαστικά με εξαίρεση τον Γάιο Σκορδίλη ο οποίος είχε 11 πόντους (2/4 διπ.-0/1 τρ.-7/10 βολές) και 9 ριμπάουντ (και παραδόξως το υψηλότερο ranking στην ομάδα), έχοντας σταθερά καλή παρουσία σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας. Από τους υπόλοιπους, ο μοναδικός που μπήκε στη λίστα των σκόρερ ήταν ο Μάριος Μπατής με 2 (1/1 διπ.-0/2 τρ.).

Όσο η “φονική” τετράδα της Πάτρας λειτουργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο, τότε ο Απόλλωνας δεν έχει να φοβάται κανέναν αντίπαλο!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…