Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Έτοιμοι να παλέψουμε”

“Έτοιμοι να παλέψουμε”

ivanovic

ivanovic

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στο Τελ Αβίβ όπου και θα τεθεί αντιμέτωπος με την Μακάμπι την Πέμπτη (26/02) στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του Top 16 που αποτελεί την έναρξη του δεύτερου γύρου.  Οι “πράσινοι” είχαν νικήσει στο πρώτο ματς με τους Ισραηλινούς και ενδεχόμενο “διπλό” τους καθιστά μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα πλέι οφ αλλά και τους βάζει γερά στο παιχνίδι διεκδίκησης της δεύτερης θέσης.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, υπογράμμισε πως οι παίκτες του πρέπει να δείξουν θέληση και πάθος και στις δύο πλευρές του παρκέ αν θέλουν να πανηγυρίσουν το θετικό αποτέλεσμα:

“Έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση με τους εν ενεργεία πρωταθλητές Ευρώπης, στην έδρα τους. Είναι ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Η Μακάμπι είναι μια δυνατή και σκληρή ομάδα όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε, να παίξουμε καλά σε άμυνα και επίθεση ώστε να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε”.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Νίκος Παππάς, συμπλήρωσε: “Ο βασικός μας στόχος είναι να βελτιωθούμε σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι… Πρέπει να παλεύουμε για το θετικό αποτέλεσμα, ανεξάρτητα με το ποιον έχουμε απέναντί μας.

Ξέρουμε ότι ο αγώνας με τη Μακάμπι θα είναι πολύ δύσκολος, ειδικά από τη στιγμή που παίζουμε στο Τελ Αβίβ. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης. Έχουν έξι πρωταθλήματα Ευρώπης, όσα και ο Παναθηναϊκός. Επομένως μιλάμε για ένα από τα πιο σπουδαία παιχνίδια στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…