Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Εμείς δε χρωστάμε σε κανέναν”

“Εμείς δε χρωστάμε σε κανέναν”

psak

psak

Ανακοίνωση-απάντηση στον Παντελή Γαμπιεράκη εξέδωσε ο ΠΣΑΚ, τον οποίο είχε κατηγορήσει ο ισχυρός άνδρας του Ηλυσιακού για ανυπαρξία. Ο σύλλογος των αθλητών, τονίζει ότι δε χρωστάει σε κανέναν και παράλληλα δε δέχεται υποδείξεις. Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι οι επενδυτές που έχουν ημερομηνία λήξης κάνουν κακό στο άθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:
“Μεγάλη έκπληξη μας προκάλεσε το σχόλιο του κυρίου Γαμπιεράκη περί ανυπαρξίας του ΠΣΑΚ, μετά την επίσημη ανακοίνωση του Συνδέσμου μας, για στήριξη στους παίκτες του Ηλυσιακού, έπειτα από την απόφαση, να αποσυρθεί η ιστορική ομάδα από το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Θεσμική αποστολή του ΠΣΑΚ είναι να προστατεύει τα μέλη του και δεν δέχεται υποδείξεις από ΚΑΝΕΝΑΝ!

Ο ΠΣΑΚ είναι δίπλα στα μέλη του, όχι μόνο στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα!

Ο ΠΣΑΚ, ότι υπόσχεται, το πραγματοποιεί!

Ο ΠΣΑΚ, δαπανά τα ελάχιστά του ‘’έσοδα’’, σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και σε τουρνουά, προκειμένου να προβάλει στα μικρά παιδιά, το άθλημα που όλοι αγαπάμε!

Ο ΠΣΑΚ δεν χρωστάει σε ΚΑΝΕΝΑΝ!

Όψιμοι επενδυτές και μεγάλοι ευεργέτες του αθλήματος μεημερομηνία λήξεως, των οποίων τα πεπραγμένα, μόνον δυσφήμιση και κακά αποφέρουν στο επαγγελματικό μπάσκετ, δεν δικαιούται να ομιλούν για την ένωση των παικτών,οι οποίοι σε τελική ανάλυση, είναι οι αληθινοί πρωταγωνιστές και η καρδιά του ελληνικού μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…