Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Διαφορετικός ο ΚΑΟΔ”

“Διαφορετικός ο ΚΑΟΔ”

liapis paok cantu

liapis-paok-cantu

Ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση και θέλει να τερματίσει το αρνητικό σερί, υποδεχόμενος τον ΚΑΟΔ αύριο (14/02). Η προετοιμασία για το παιχνίδι ολοκληρώθηκε σήμερα με “βιντεοθεραπεία” και μια προπόνηση όπου συμμετείχαν άπαντες χωρίς να παρουσιαστούν νέα προβλήματα.

Ο Μιχάλης Λιάπης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ξεκαθάρισε ότι ο ΚΑΟΔ είναι πολύ βελτιωμένος εν συγκρίσει με την αρχή της σεζόν ενώ αναφέρθηκε και στις εμπειρίες που αποκόμισε από το Γιούροκαπ:

“Έχουμε ήδη αντιμετωπίσει δύο φορές τον ΚΑΟΔ, στο ξεκίνημα της σεζόν, νικήσαμε και στα δύο εκείνα ματς, αλλά αυτός ο αγώνας θα είναι διαφορετικός. Ο ΚΑΟΔ έχει αλλάξει σε σημαντικό βαθμό, είναι μία τελείως διαφορετική ομάδα, έχει αρκετό βάθος, έχει παίκτες με εμπειρία και ικανότητες, ειδικά στην επίθεση και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι. Θα είναι σημαντικό να παίξουμε καλά στην άμυνα, να βγάλουμε ενέργεια για να πάρουμε μία νίκη που την θέουμε για να βάλουμε στην άκρη και το σερί των συνεχόμενων ηττών που έχουμε.

Νομίζω ότι τώρα που ολοκληρώθηκε η παρουσία μας στην Ευρώπη και η οποία ήταν για μένα προσωπικά μία τρομερή ευκαιρία να αποκτήσω νέες εμπειρίες και παραστάσεις, θα έχουμε την δυνατότητα και να είμαστε πιο ξεκούραστοι, αλλά κυρίως θα έχουμε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας για να προετοιμαζόμαστε για τον κάθε αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …