Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Χορηγοί πρωταθλήματος

Χορηγοί πρωταθλήματος

ref new

ref-new

Ο Ηλυσιακός αποτελεί παρελθόν για την Α2 κατηγορία. Η ομάδα εγκατέλειψε το πρωτάθλημα, λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε τους λόγους, καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματά του. Υπάρχουν, όμως, ουκ ολίγες παράπλευρες απώλειες. Και γι’ αυτές δεν μιλά κανείς.

Όσο αγωνίστηκε στην Α2 κατηγορία, ο Ηλυσιακός ήταν ΚΑΕ. Άρα είχε κι άλλες υποχρεώσεις απέναντι στους διαιτητές, τις οποίες δεν εκπλήρωσε. Κάποιοι έχουν λαμβάνειν, κάποιοι άλλοι πλήρωσαν κι από την τσέπη τους, προκειμένου να διευθύνουν τον αγώνα και τώρα βλέπουν τα χρέη (προς αυτούς) να γράφονται στο χιόνι.

Αλήθεια, το πρωτάθλημα της Α2 έχει διοργανώτρια αρχή; Ποιος είναι ο εγγυητής, προκειμένου οι εργαζόμενοι να αμειφθούν; Δεν έπρεπε η ΕΟΚ να μεριμνήσει ώστε οι διαιτητές να πάρουν τα οφειλόμενα; Προφανώς και δεν συντρέχουν λόγοι να απαντήσει κανείς σε αυτονόητα ρητορικά ερωτήματα. Όμως τα απλά είναι και πιο δύσκολα για τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας.

Βλέπετε, ούτε η ΟΔΚΕ, ούτε η ΚΕΔ (έχει λόγο για όλα τα άλλα), ούτε φυσικά οι σύνδεσμοι πρόκειται να διεκδικήσουν τα χρήματα των διαιτητών, οι οποίοι για πολλοστή φορά γίνονται (υποχρεωτικά και χωρίς να ερωτηθούν) χορηγοί πρωταθλήματος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ξέφραγο αμπέλι η διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από καταβολής της. Το να υπάρχουν κακ…