Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Απίστευτα συναισθήματα”

“Απίστευτα συναισθήματα”

hines poulos

hines-poulos

Μοναδικές στιγμές έζησε ο Κάιλ Χάινς στο ΣΕΦ, όπου αποθεώθηκε από τους φίλους του Ολυμπιακού και βραβεύτηκε για την προσφορά του στο σύλλογο από την “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ.

Ο Αμερικανός άσος δεν βρήκε λόγια να περιγράψει τα συναισθήματά του και χαρακτηριστικά σχολίασε: “Είναι πραγματικά τρελά τα συναισθήματά μου μετά από αυτή την υποδοχή. Ήταν κάτι απίστευτο. Έχω ζήσει μοναδικές στιγμές στον Ολυμπιακό και πάντα θα υπάρχει ένα κομμάτι της καρδιάς μου εδώ και πάντα θα τους εκτιμώ. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την υποδοχή, ήταν κάτι πολύ όμορφο αυτό που ένιωσα σήμερα”.

Μια τέτοια υποδοχή πιθανώς να επηρέαζε και την απόδοσή του στην αναμέτρηση. Ο ίδιος σχολιάζει: “Ειλικρινά δεν ξέρω. Όταν βγαίνεις στο παρκέ σκέφτεσαι μόνο το μπάσκετ και τίποτα άλλο. Έτσι νομίζω συμπεριφέρθηκα και εγώ κατά τη διάρκεια του αγώνα. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου όσο μπορούσα”.

Σχολιάζοντας το παιχνίδι, ανέφερε: “Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά στη συνέχεια ο Ολυμπιακός έγινε πολύ πιο επιθετικός και δεν βρήκαμε τρόπο να τον περιορίσαμε. Κλειδί νομίζω ήταν η δεύτερη περίοδος όταν κατάφερε να επιστρέψει στο σκορ και να πάρει προβάδισμα”.

Σχετικά με το γεγονός επιστροφής του κάποια μέρα στην Ελλάδα, φάνηκε διπλωματικός: “Προτιμώ να σκέφτομαι το τώρα και κάθε στιγμή ξεχωριστά. Αυτό κάνω και θα δείξει τι θα φέρει το μέλλον”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…