Κεντρική Basket League Άρης “Ανεβάζω ρυθμούς”

“Ανεβάζω ρυθμούς”

thomas aris

thomas-aris

Έτοιμος να επιστρέψει πιο δυνατός εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Τόρεϊ Τόμας.

Ο άσσος του Άρη, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και τόνισε ότι οι τραυματισμοί βγάζουν εκτός ρυθμού τον κάθε παίκτη, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι αισθάνεται όλο και πιο δυνατός καθώς περνάνε οι μέρες.

Τέλος, χαρακτήρισε δύσκολο κάθε παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος, ειδικά τώρα που φτάνει στο τέλος του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο arisbc.gr ο Τόρεϊ Τόμας:
“Σίγουρα το δεκαήμερο που μεσολαβεί ανάμεσα στον τελευταίο και τον επόμενο αγώνα είναι καλό διάστημα για να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας. Εγώ με τον τραυματισμό μου, άλλοι παίκτες με ιώσεις, χρειαζόμασταν ένα κενό στους αγώνες για να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτήν τη φορά η διακοπή είναι καλή για μας”.

Για την πρώτη φορά στην καριέρα του που αντιμετωπίζει τόσους τραυματισμούς: “Ναι, έτσι είναι. Είναι δύσκολο να βρίσκεις ρυθμό και στη συνέχεια να αντιμετωπίζεις νέο πρόβλημα. Η ομάδα έκανε τα πάντα για να καλύψει το κενό μου και είμαστε σε καλό σημείο. Ελπίζω με την επιστροφή μου να πάμε ακόμα καλύτερα”.

Για το πώς νιώθει: “Όλο και πιο δυνατός. Κάθε μέρα που περνάει ανεβάζω ρυθμούς και θα είμαι 100% έτοιμος στη συνέχεια”.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: “Είμαστε σε καλό σημείο βαθμολογικά, αλλά είναι γεγονός ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. Δε μετράει η θέση που βρίσκεσαι τώρα, αλλά αυτή που θα καταλήξεις στο τέλος της σεζόν.

Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και δεν έχεις άλλη επιλογή από το να βλέπεις κάθε αγώνα ξεχωριστά. Αυτό κάνουμε κι εμείς και στο τέλος θα γίνει το ταμείο. Παραμένουμε προσγειωμένοι και αυτό είναι πολύ σημαντικό”.

Για τον αγώνα με την Κηφισιά: “Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μία καλή ομάδα, με την οποία δώσαμε δύο σκληρές μάχες ως τώρα, σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν υπάρχει εύκολο ματς και προετοιμαζόμαστε για μία δυνατή μάχη. Όπως είπα και πριν, θέλουμε να είμαστε πλήρεις και 100% υγιείς, τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…