Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Αυτό που έλειπε ο Λαουάλ

Αυτό που έλειπε ο Λαουάλ

lawal pao

lawal-pao

Ο Γκάνι Λαουάλ πραγματοποίησε την πρώτη του ανεπίσημη εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, που έδωσαν χθες (2/2) οι “πράσινοι” στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Ο Αμερικανός σέντερ, προφανώς, θέλει δουλειά ώστε να αποδώσει στο 100% των δυνατοτήτων του, ωστόσο έδειξε με το “καλημέρα” ορισμένα θετικά στοιχεία, που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος αντιμετώπισε χθες τον Λαουάλ και μίλησε στην “Πράσινη” για τις εντυπώσεις του από το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού.

“Γενικά έχει το παιχνίδι που έλειπε από τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας πολύ αθλητικός παίκτης, που αναμένεται να κάνει αισθητή την παρουσία του στη συνέχεια. Όπως είναι φυσικό δεν θα μπορούσε να είναι απόλυτα έτοιμος σε αυτό το φιλικό. Παρ’ όλα αυτά είναι ένας παίκτης που παίζει εξαιρετικά το πικ εν ρολ και βγάζει ενέργεια στο παρκέ. Επίσης θα βοηθήσει πολύ στην άμυνα. Έχει μακριά χέρια και μπορεί να παίξει επιθετικά στο αμυντικό κομμάτι και να αντιμετωπίσει εξαιρετικά το πικ εν ρολ”, δήλωσε ο άλλοτε γκαρντ του Παναθηναϊκού και νυν του Πανιωνίου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…