Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ”Βρισκόμαστε σε καλό μομέντουμ”

”Βρισκόμαστε σε καλό μομέντουμ”

dedas paok

dedas-paok

Μετά την πολύ καλή εμφάνιση στο Γιούροκαπ, που ωστόσο δεν συνοδεύτηκε από νίκη, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Ρεθύμνου, το ερχόμενο Σάββατο (24/1), για την 14η αγωνιστική της Basket League.

Ο Δικέφαλος θέλει να διευρύνει το σερί των 5 συνεχόμενων νικών, ενώ το Ρέθυμνο θέλει να επιστρέψει στις νίκες, διότι προέρχεται από 4 συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο Γιώργος Δέδας, ο οποίος φόρεσε την φανέλα του Ρεθύμνου την σεζόν 2011-12, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, για το μεθαυριανό παιχνίδι, αλλά και για τους στόχους του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

– Πόσο σημαντική είναι η αναμέτρηση για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να κατακτήσει την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου;

”Μετά τον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου γνωρίζουμε την δυναμική των αντιπάλων μας. Το Ρέθυμνο είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα ειδικά στην έδρα της. Προέρχεται από τρεις σερί ήττες και σίγουρα θα έχει έξτρα κίνητρο στην μεταξύ μας συνάντηση. Στόχος δικός μας είναι να συγκεντρώσουμε όσες περισσότερες νίκες και παίζουμε πάντα για την νίκη όσο δύσκολος και εάν είναι ο αγώνας που έχουμε μπροστά μας”.

– Περιμένετε μεγάλη πίεση από τον αντίπαλο επειδή προέρχεται από τρεις σερί ήττες;

”Έχω παίξει στο Ρέθυμνο και γνωρίζω ότι διαθέτει μια δύσκολη έδρα για τον αντίπαλο. Περιμένουμε ότι το Ρέθυμνο θα μπει δυνατά στην αναμέτρηση. Εμείς πρέπει να αρχίσουμε τον αγώνα με συγκέντρωση και προσήλωση στο πλάνο μας όπως έχουμε κάνει στις τελευταίες αναμετρήσεις”.

– Είναι η ψυχολογία ένα από τα πλεονεκτήματα σας, με δεδομένο ότι προέρχεστε από μεγάλες νίκες;

”Είναι αλήθεια ότι στους 10 τελευταίους αγώνες για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ και το Γιούροκαπ έχουμε γνωρίσει δύο ήττες και εκείνες μόνο στην Ευρώπη από την Λιμόζ και την Χίμκι. Γνωρίζουμε τα λάθη μας, ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο να παίζουμε καλά και την Τετάρτη και το Σάββατο, αλλά βρισκόμαστε σε καλό μομέντουμ. Απέναντι στην Χίμκι ήμασταν ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και τέτοιες εμφανίσεις, όπως και οι νίκες, που προηγήθηκαν μας δίνουν αυτοπεποίθηση”.

– Ποιο θεωρείς ότι είναι το ”κλειδί” του αγώνα;

”Να μην επιτρέψουμε το Ρέθυμνο να αισθανθεί άνετα στην έδρα του. Να μην τους αφήσουμε να παίξουν σύμφωνα με το πλάνο που έχουν προετοιμάσει. Για να το πετύχουμε πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο δικό μας πλάνο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …