Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Τυχέρος που βρίσκομαι στη Νίκη”

“Τυχέρος που βρίσκομαι στη Νίκη”

nikh amarousiou kwletshs

nikh_amarousiou_kwletshs

Ο Γιώργος Κωλέτσης πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο της Νίκης Αμαρουσίου, καθώς η ομάδα των βορείων προαστίων επιβλήθηκε άνετα του Μανδραϊκού με 83-70. Ο νεαρός τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ  για την επιστροφή του στη Νίκη Αμαρουσίου, τους στόχους της ομάδας, τη νίκη επί του Μανδραϊκού  αλλά και για το πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου του Νότου της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή του στην Νίκη Αμαρουσίου: “Η Νίκη Αμαρουσίου είναι το… δεύτερο σπίτι μου. Από τη στιγμή που μου έγινε πρόταση από τη διοίκηση να επιστρέψω και να αναλάβω την τεχνική ηγεσία δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να πω “όχι”. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επέστρεψα και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα και το τι βρήκε ίδιο από την τελευταία του θητεία στην Νίκη Αμαρουσίου πριν πέντε χρόνια: “Στην Νίκη έχω πολλούς… φίλους από τα παλιά. Επιστρέφοντας, ήξερα ότι έρχομαι σε ένα οικείο για εμένα περιβάλλον. Με τον πρόεδρο, τον Αντώνη Τσέκενη, συνυπήρχαμε και συνεργαστήκαμε και στην προηγούμενη θητεία μου στην ομάδα (2007-2009), όπως και με τον αρχηγό Βασίλη Κοντογιάννη, τον Ανδρέα Τσέκενη και τον Άρη Γιατράκο, τους οποίους είχα και τότε παίκτες μου. Φυσικά, επειδή δεν έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια, αρκετά από τα πρόσωπα στην Νίκη Αμαρουσίου έχουν μείνει ίδια, γεγονός που κάνει ευκολότερη την προσαρμογή μου.

Η οργάνωση παραμένει όπως τη θυμόμουν, σε εξαιρετικό επίπεδο, ενώ έχει κάνει κι ακόμη περισσότερα βήματα προόδου. Ένα απ’ τα πράγματα που έχουν αλλάξει είναι η έδρα. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι εδώ που τώρα βρίσκεται το κλειστό της Κοκκινιάς, αυτό το γήπεδο-“στολίδι”, βρισκόταν το ανοικτό γήπεδο, που προπονούσα τις Ακαδημίες της Νίκης, πριν από αρκετά χρόνια”!

Για τις πρώτες σκέψεις του που ανέλαβε την ανδρική ομάδα της Νίκης Αμαρουσίου: “Καταρχάς, από τη στιγμή που η Νίκη Αμαρουσίου μου έδειξε ότι με πιστεύει κι αισθάνθηκα ότι η ομάδα χρειάζεται τη βοήθειά μου, δεν υπήρχε περίπτωση να μην βάλω πλάτη και να “ματώσω” ώστε να εκπληρωθούν οι στόχοι της. Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη. Να βοηθήσω, δηλαδή, την ομάδα μου, σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Εξάλλου, παρακολουθούσα στενά όλα αυτά τα χρόνια την πορεία της ομάδας μας, οπότε γνωρίζω πολύ καλά που ήρθα. Από ‘κει και πέρα, αισθάνομαι τυχερός που μου δόθηκε η ευκαιρία να βρίσκομαι σε ένα τόσο μεγάλο και οργανωμένο σωματείο, το οποίο δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα”.

Για το ρόστερ της Νίκης Αμαρουσίου: “Αναμφίβολα, το ρόστερ μας είναι ποιοτικότατο, είναι ένα απ’ τα καλύτερα της κατηγορίας, με πολύ έμπειρα παιδιά που “κουβαλάνε” παραστάσεις υψηλού επιπέδου, από Α1, Α2 και Β’ Εθνική. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας και θεωρώ ότι αυτό το υλικό αξίζει την άνοδο και γι’ αυτό θα δώσουμε τα πάντα ώστε να τα καταφέρουμε”.

Για τους στόχους που υπάρχουν: “Ο στόχος που τέθηκε από την αρχή της σεζόν από τη διοίκηση ήταν η άνοδος και παραμένει ο ίδιος. Δεν παρεκκλίνουμε καθόλου από αυτόν. Αυτό που είπα στα παιδιά ήταν ότι “πάμε να τα δώσουμε όλα, να υπερβάλλουμε εαυτούς για να κατακτήσουμε την άνοδο” και θεωρώ ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες να το κατορθώσουμε. Επίσης, αυτό που έθεσα ως επιπλέον στόχο είναι να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε και να φεύγουμε από το γήπεδο κάθε μέρα χαρούμενοι”.

Για το νικηφόρο ντεμπούτο του με τον Μανδραϊκό: “Τα παιχνίδια έπειτα από διακοπή είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνα και απαιτούν προσοχή. Εμείς, ωστόσο, είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά, βγάλαμε με επιτυχία στο παρκέ όσα δουλέψαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, παρουσιαστήκαμε σοβαροί απέναντι σε μία αξιόμαχη ομάδα όπως ο Μανδραϊκός και φτάσαμε σχετικά εύκολα στη νίκη. Και το βασικότερο είναι ότι ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι και το χάρηκε και ο κόσμος που γέμισε το κλειστό της Κοκκινιάς. Πλέον, επικεντρωνόμαστε στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με την ιστορική Νήαρ Ηστ…”.

Για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής 1ου ομίλου Νότου: “Το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, με πολύ δυνατές ομάδες, όπως ο Έσπερος ΑΟΠΑ, η Ένωση Ιλίου, η Ζάκυνθος, η Πεντέλη, με ομάδες που έχουν μεγάλη ιστορία στο άθλημα, όπως η Νήαρ Ηστ του μεγάλου Τόλη Καρνέση, ο οποίος αποτελεί ζωντανή ιστορία της ομάδας του, ενώ δεν λείπουν και οι ομάδες-έκπληξη, όπως ο Προμηθέας Χαλανδρίου. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, πράγμα που γίνεται αντιληπτό και από τους σπουδαίους προπονητές που εργάζονται στην κατηγορία και συγκεκριμένα στον 1ο όμιλο (Καρνέσης, Πανούλιας, Κεσσαπίδης, Μπεκές, κλπ.), με τελευταία την… προσθήκη του Γιώργου Σκαραφίγκα. Κάτι δείχνουν όλα αυτά για το επίπεδο της κατηγορίας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…