Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Στον Ολυμπιακό το παιχνίδι!

Στον Ολυμπιακό το παιχνίδι!

printezis batista

printezis-batista

Δεκτή έγινε η καταγγελία του Ολυμπιακού κατά του Παναθηναϊκού σχετικά με την αναμέτρηση του προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Μπορεί οι “πράσινοι” να κέρδισαν στο παρκέ και να πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού, ωστόσο οι “ερυθρόλευκοι” θα είναι αυτοί που θα αγωνιστούν κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με φόντο τον τελικό.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, έχει δικαίωμα να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, το οποίο, όμως, έχει παραπέμψει ήδη την υπόθεση στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Θυμίζουμε πως το ΑΣΕΑΔ είχε φέρει τα πάνω κάτω (όπως σας είχε αποκαλύψει πρώτο το eBasket, “Σοκ και δέος”), όταν με απόφαση του  “ακύρωσε” την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή να μην εξετάσει την ένσταση του Ολυμπιακού και τον κάλεσε να επανεξετάσει την υπόθεση.

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν προσφύγει, ζητώντας να κατακυρωθεί υπέρ τους ο αγώνας, που έγινε στις 09/10, λόγω παράνομης εισόδου του τιμωρημένου -τότε- προέδρου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Η ένστασή τους (κατατέθηκε στις 20/11) απορρίφθηκε δύο ημέρες μετά από τον Αθλητικό Δικαστή και στη συνέχεια προσέφυγαν στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών, όπου και δικαιώθηκαν.

Τελικά ο Αθλητικός δικαστής επανεξέτασε την υπόθεση και έκανε αποδεκτή την καταγγελία του Ολυμπιακού, ο οποίος θα αγωνιστεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή:
“ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.
Δέχεται την από 13-10-2014 καταγγελία της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ. Επιβάλλεται η απώλεια αγώνα Κυπέλλου της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΕ, στον αγώνα καλαθοσφαίρισης που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α την 9-10-2014, μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…