Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ ”Μέσα στους στόχους μας”

”Μέσα στους στόχους μας”

manolopoulos euroleague

manolopoulos-euroleague

O Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το δεξί στο Τοπ 16 της Ευρωλίγκα, κερδίζοντας εντός έδρας την Μακάμπι με 83-76. Ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Σωτήρης Μανωλόπουλος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, για την σχέση του με τον Μαυροβούνιο τεχνικό αλλά και για τον μέχρι τώρα απολογισμό του ”τριφυλλιού”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος:

Για την μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού: “Είμαστε μία καινούρια ομάδα, με νέο προπονητή και πολλούς νέους παίκτες τόσο σε ηλικία όσο και στην ομάδα. Με αυτά τα δεδομένα θεωρώ ότι μέχρι στιγμής έχουμε πάει αρκετά καλά. Καταφέραμε να πάρουμε τα περισσότερα από τα αποτελέσματα που θέλαμε και κατά περιόδους έχουμε παίξει πολύ καλό μπάσκετ. Θα μπορούσαμε να είχαμε ακόμα καλύτερα, όμως είχαμε πολλά θέματα τραυματισμών που δεν βοήθησαν. Ευελπιστούμε ότι με τη σκληρή δουλειά που γίνεται από όλους κάθε μέρα, στο μέλλον θα μπορέσουμε να πάμε καλύτερα. Αυτή τη στιγμή είμαστε μέσα στους στόχους κι αυτό για μία καινούρια ομάδα είναι πολύ σημαντικό”.

Για τους στόχους που υπάρχουν σε Ελλάδα και Ευρώπ: ”Είμαστε Παναθηναϊκός κι αυτό σημαίνει ότι είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγάμε και τους 3 στόχους που έχουμε. Η φετινή σεζόν είναι μία χρονιά προσαρμογής κι αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται περισσότερο υπομονή, όμως ο κόσμος δείχνει να το καταλαβαίνει και να έχει κατανοήσει την κατάσταση”.

Για τη συνεργασία του με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς: ”Έχουμε άριστη συνεργασία. Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη κι έντονη προσωπικότητα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Είναι ένας άριστος γνώστης του αθλήματος, με πολύ καλές ιδέες που δουλεύει πολλές ώρες για την ομάδα τόσο μέσα όσο κι έξω από το παρκέ. Αυτό αποτελεί κίνητρο και για τους υπόλοιπους να δουλεύουν σε ανάλογους ρυθμούς. Γενικά πρόκειται για έναν τελειομανή και απαιτητικό προπονητή που είναι απόλυτα δίκαιος τόσο ως τεχνικός όσο κι ως άνθρωπος. Είναι ένας πραγματικός κύριος στις σχέσεις του με τους ανθρώπους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…