Κεντρική NBA Οι σκέψεις του Κουφού
NBA

Οι σκέψεις του Κουφού

koufos suns grizzlies

koufos-suns-grizzlies

Το συμβόλαιο του Κώστα Κουφού με τους Μέμφις Γκρίζλις ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και το μέλλον του Έλληνα σέντερ μόνο βέβαιο δεν πρέπει να θεωρείται.

Ο Κουφός θεωρείται δυναμικό και αξιόπιστο σέντερ, γεγονός που τον κάνει θελκτικό για αρκετές ομάδες του ΝΒΑ οι οποίες θα είναι διατεθειμένες να του προσφέρουν καλό συμβόλαιο για να τον δελεάσουν όντας free agent, ενώ σημαντικό στοιχείο είναι και ο χρόνος συμμετοχής που θα θελήσει να εξασφαλίσει.

Στο Μέμφις βρίσκεται πίσω από Μαρκ Γκασόλ και Ράντολφ, γεγονός που περιορίζει σημαντική το χρόνο που αγωνίζεται και ο ίδιος δεν κρύβει την επιθυμία του να παίζει περισσότερο, τονίζοντας “Θέλω να παίζω περισσότερο, άλλωστε ποιος δεν θέλει;”

Βέβαια, δεδομένου ότι η περίοδος ανταλλαγών είναι στο παιχνίδι μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου, δεν πρέπει να απορρίπτεται και το σενάριο να αποτελέσει μέρος κάποια ανταλλαγής. Από τη μία, ο Κουφός δεν θα έλεγε “όχι” σε προοπτική ενός πιο σημαντικού ρόλου σε άλλη ομάδα, ενώ το Μέμφις μόνο να κερδίσει έχει από πιθανή ανταλλαγή του Έλληνα σέντερ, αφού το ενδεχόμενο αποχώρησής του το καλοκαίρι συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Πάντως, προτεραιότητα για τους Γκρίζλις δεν είναι άλλη από την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Μαρκ Γκασόλ, του οποίο το συμβόλαιο επίσης φτάνει στη λήξη του και είναι βέβαιο ότι η ομάδα θα κάνει ό, τι περνάει από το χέρι της για τον διατηρήσει στο ενεργητικό της.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…