Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Γεννήθηκα το… 1988”

“Γεννήθηκα το… 1988”

nikolaou aek1

nikolaou-aek1

Μάταια περιμέναμε την είδηση στην εκδήλωση της κοπής της πίτας των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Ο (πάντα δικός μας, αν και όχι μάχιμος όπως λέει) Γιώργος Νικολάου, διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΚΑΕ ΑΕΚ, τιμήθηκε μεταξύ άλλων από τις χρυσές δόξες της “Ένωσης”.

Και στον μονόλογό του από βήματος “απείλησε” πριν από λίγη ώρα να αποκαλύψει την ηλικία του, που εδώ και χρόνια “πολεμάμε” όλοι να μάθουμε. Τι είπε ο Γιώργος, που άφησε και αιχμές για το ματς με τον ΠΑΟΚ, όπως και προχθές ο Αλέξης Αλεξίου:

“Θα ήθελα η μεγάλη αυτή τιμή για μένα να γίνει κάτω από καλύτερες συνθήκες, δηλαδή να είχαμε κερδίσει τον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς όμως, κάποιοι δεν μας άφησαν. Η ΑΕΚ μεγαλώνει. Προχωράμε. Συνήθως μιλάω πολύ, αλλά σήμερα θα… πρωτοτυπήσω και για πρώτη φορά δεν θα μιλήσω πολύ. Και επειδή λόγος γίνεται εδώ και χρόνια, κυρίως από συναδέλφους μου, που με πικάρουν, και με ρωτούν πότε γεννήθηκα, θα προβώ σε μία μεγάλη αποκάλυψη. Γεννήθηκα το… 1988. Τότε που γνώρισα τον μεγάλο Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη και τον μεγάλο Γιώργο Αμερικάνο. Σε αυτούς τους δύο αφιερώνω αυτό το βραβείο”.

Τον Γιώργο Νικολάου , μπορεί να του φαίνεται, αλλά… 27 χρονών δεν τον λες, αλλά αφού αυτό θέλει να πιστεύει, ας είναι…

Επίσης, στην εκδήλωση του ΟΑΚΑ, τιμήθηκε και η “Βασίλισσα” της ανόδου.Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο αρχηγός της ομάδας, Μιχάλης Πολυτάρχου, συνδετικός κρίκος τριών περιόδων, ενώ το “παρών” από την ομάδα της Α2 έδωσαν και οι Σπύρος Παναγιωταράς, Νίκος Ζεγκίνογλου.

Παρών βεβαίως και ο Γιώργος Χήνας, γενικός αρχηγός της ομάδας, αλλά και το μέλος του τεχνικού επιτελείου Παναγιώτης Χατζηελευθερίου.

“Ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας κάνατε. Τα δύσκολα πέρασαν για την Βασίλισσα και το ποδόσφαιρο. Εύχομαι μόνο επιτυχίες το 2015”, τόνισε από βήματος ο Μιχάλης Πολυτάρχου.

Από πλευράς της επίσημης ΑΕΚ το “παρών” έδωσαν ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Σταύρος Δουβής,  και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΚΑΕ, Σοφία Κάσκαρη. Από πλευράς παικτών της σύγχρονης ΑΕΚ παρόντες ήταν ακόμα ο Καρλ Ίνγκλις και ο Ποπς Μενσά Μπονσού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…