Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Συγκροτημένοι και συγκεντρωμένοι”

“Συγκροτημένοι και συγκεντρωμένοι”

kalabakos pagkrati

kalabakos-pagkrati

Το Παγκράτι πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί του Εθνικού και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για την εξασφάλιση της παραμονή του στην Α2. Ο τεχνικός της ομάδας, Ντίνος Καλαμπάκος μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τους στόχους του Παγκρατίου αλλά και για το ρόστερ που άλλαξε σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη επί του Εθνικού: “Ο αγώνας είχε δύο όψεις, καθώς για 30 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί ξεφεύγοντας ακόμα και με 14 πόντους, όμως στην συνέχεια τα όσα έγιναν στην κερκίδα και δυστυχώς όπως πάμε θα αργήσουμε να ξαναπαίξουμε με τον κόσμο μας στο Μετς, μας χάλασαν το ρυθμό. Η ενέργεια που έβγαλε ο Ράπτης μας εκνεύρισε και σε συνδυασμό με την αλλαγή της άμυνας του Εθνικού το παιχνίδι γύρισε”.

Για τη σημασία της νίκης κόντρα σε μία ομάδα που έχει ψηλές βλέψεις: “Αναμφίβολα είναι μία μεγάλη νίκη για εμάς, καθώς έρχεται έπειτα από την κακή εμφάνιση που κάναμε στην Καβάλα. Την προηγούμενη εβδομάδα δουλέψαμε πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας και το θετικό είναι ότι τα παιδιά είναι συνειδητοποιημένα και γνωρίζουν ότι πρέπει να σωθούμε. Για να γίνει αυτό πρέπει να πάρουμε αρκετές εντός έδρας νίκες. Ο Εθνικός είναι πλούσια ομάδα σε ταλέντο, έχει μεγάλο βάθος και είναι καλή ομάδα”.

Για το ρόστερ του Παγκρατίου: “Η πολύ δύσκολη χρονιά ήταν για εμάς πέρσι, καθώς τα οικονομικά ήταν εξαιρετικά περιορισμένα και παρ’ όλ’ αυτα κάναμε σημαντικά πράγματα. Δυστυχώς από την περσινή σεζόν έμειναν λίγα παιδιά σε σχέση με αυτά που θέλαμε, καθώς δεν μπορούσαμε να τους ικανοποιήσουμε οικονομικά κι έτσι συνέχισαν μαζί μας μόνο 4 παιδιά.

Το κακό είναι ότι είμαστε αναγκασμένοι να ξανακάνουμε πράγματα από την αρχή, καθώς δεν κρατήσαμε έναν κορμό που θα μπορούσαμε να χτίσουμε πάνω του. Ήρθαν τα καινούρια παιδιά και μαζί με αυτούς που έμειναν δουλεύουμε πολύ κι έχουμε την ψυχολογία που χρειάζεται”.

Για τον στόχο της παραμονής: “Ευελπιστώ να σωθούμε γιατί ακόμα έχει πολύ δρόμο. Μέχρι τώρα έχουμε δει ότι ο οποιοσδήποτε κερδίζει τον οποιονδήποτε ανεξαρτήτως έδρας. Με αυτά τα δεδομένα δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος και γι αυτό πρέπει να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες γίνεται μέσα στην έδρα μας, ώστε να νιώθουμε πιο ασφαλείς σε ενδεχόμενες μεγάλες νίκες άλλων ομάδων. Επιβάλλεται να είμαστε συγκροτημένοι και συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας.

Το θετικό είναι ότι μετά τον αγώνα με τον Εθνικό έρχεται μία μεγάλη διακοπή που μας αφήνει το περιθώριο να χαρούμε αυτή τη νίκη και να περάσουμε καλές γιορτές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…