Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Προσοχή σε Πάσαλιτς – Βεζένκοφ”

“Προσοχή σε Πάσαλιτς – Βεζένκοφ”

sakota1

sakota

Η ΑΕΚ με την ψυχολογία στα ύψη, ανηφορίζει στο Αλεξάνδρειο για να τεθεί αντιμέτωπη με τον Άρη. Το καλύτερο “τεστ” για την ομάδα του είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι, δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα, που επέστησε την προσοχή στον Αλέξανδρο Βεζένκοφ:

“Είναι μία νέα ευκαιρία για μας να δούμε πως λειτουργούμε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Παίζουμε σε μία καλή και δυνατή έδρα. Είναι ένα δυνατό τεστ για μας για να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή. Ο Άρης έχει μερικά ταλέντα, όπως είναι ο Βεζένκοφ, ο οποίος έχει όλα τα φόντα να γίνει μεγάλος παίκτης. Στον αγώνα του Κυπέλλου ο Βεζένκοφ έκανε μεγάλη ζημιά. Θα προσπαθήσουμε να τον περιορίσουμε. Ο Άρης έχει πολλούς καλούς παίκτες. Θεωρώ όμως ότι ο Πάσαλιτς και ο Βεζένκοφ είναι οι παίκτες-“κλειδιά” αυτής της ομάδας”.

Εν συνεχεία, εξέφρασε το σεβασμό του για τον Άρη:  “Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Άρη, από τη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα μέχρι και τώρα. Ο Άρης είναι μία ομάδα με Ιστορία. Όλες οι ομάδες περνούν δυσκολίες και ο Άρης δεν αποτελεί την εξαίρεση. Κάνει όμως την προσπάθειά του για να είναι σε υψηλό επίπεδο” και κατέληξε “Είναι σημαντικό πώς θα αντιδράσουμε μέσα στο γήπεδο σε κάποια πράγματα που ετοιμάζουμε και πώς θα λειτουργήσει η ομάδα σε μία πολύ δύσκολη έδρα η οποία φέρνει πίεση και ενέργεια στους παίκτες του Άρη“.

Ως εκπρόσωπος των παικτών, ο Γιώργος Τσιάκος, υποστήριξε: “Όλες οι αναμετρήσεις έχουν την σημασία τους. ΑΕΚ είμαστε. Παίζουμε με τον Άρη εκτός έδρας. Είναι μια αναμέτρηση με συμβολισμούς.  Πάμε για το θετικό αποτέλεσμα. Αυτό προσπαθούμε κάθε φορά άλλωστε.  Ο Άρης έχει μερικούς παίκτες, που είναι επικίνδυνοι. Θεωρώ, ότι αν τους περιορίσουμε, θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες. Η καλή μας άμυνα και η ομαδικότητα νομίζω είναι στοιχεία, που κυρίως τις τελευταίες αγωνιστικές μας χαρακτηρίζουν”.

Ενώ σε ερώτηση για τη “στρατηγική” της “Ένωσης” δεν θέλησε να μοιραστεί τα σχέδια του προπονητή. “Να μας επιτρέψετε να το κρατήσουμε για μας“, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…