Κεντρική Ασίστ Περαστικός Παίζουμε τον γιατρό

Παίζουμε τον γιατρό

μεταμόσχευση

giatros-doctor

Αυτό πάλι πώς καταφέρνω και το κάνω; Εγώ στη ζωή μου καμία σχέση δεν είχα με την ιατρική, αν εξαιρέσουμε μια φορά που ντύθηκα γιατρός στις Απόκριες και κάποιες φορές, σε νεαρή ηλικία, που έπαιζα τον… γιατρό με φίλες, που ήταν… “Περαστικές” από τη ζωή μου. Έλα, όμως, που από τότε που ξεκίνησα τη στήλη, πού το πάω, πού το φέρνω, στην ιατρική καταλήγω.

Αν δείτε, λοιπόν, σε λίγο καιρό τον Τάσο -τον γνωστό ατζέντη– και δεν τον αναγνωρίσετε, μην παραξενευτείτε. Έκανε η ιατρική το θαύμα της. Μια επέμβαση, από αυτές που είναι πλέον της μόδας στο στομάχι, θα του δώσει την ευκαιρία να επιστρέψει σε κιλά παρελθόντων δεκαετιών. Αφού το ήθελε, καλά έκανε και να του ευχηθούμε σύντομα να είναι ο… μισός Τάσος.

Κι ας πέσει μια κάποια θλίψη στα στέκια που έτρωγε. Μπορεί αυτός να κατεβάσει ταχύτητα, οι παρέες όμως εξακολουθούν να τρώνε καλά κι ας είναι κάποιοι αχώνευτοι μέσα σ’ αυτές.

Μην παρασυρόμαστε, όμως, περί ιατρικής ο λόγος. Μεγάλος ντόρος έγινε για τον γιατρό που (δεν) εμφανίστηκε στο κλειστό του Ζωγράφου, στον αγώνα του Φιλαθλητικού με την Αγία Παρασκευή. Ο μόνος που τον… είδε από την αρχή ήταν ο Καλογερόπουλος, γι’ αυτό και στην ΚΑΠ δεν θέλουν να τον ξαναδούν. Ούτε “Περαστικό” από παιχνίδι τους. Γι’ αυτό και ζήτησαν την εξαίρεσή του από τους αγώνες της ομάδας τους.

Όχι πως οι άλλοι που θα τους παίξουν θα είναι καλύτεροι. Παλιά μου τέχνη κόσκινο, θα προσπαθήσουν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες να στείλουν μήνυμα του τύπου “δεν σας παίρνει, βουλώστε το“, αλλά εγώ ένα θα σας πω και θυμηθείτε το: Μην τα βάζετε με στρατιωτικό, ακόμα κι αν είναι “Περαστικός” από τον χώρο. Λεπτομέρειες προσεχώς.

Κλείνω με τρίτο θέμα που αφορά τον χώρο της ιατρικής. Κι αυτό είναι πιο… ιατρικό από τα προηγούμενα. Σε μια ομάδα, καλή ομάδα, που είναι ομάδα με τα όλα της, παίκτης υπέστη μυϊκό τραυματισμό. Ανέλαβε να τον φέρει σε καλή κατάσταση ο φυσικοθεραπευτής. Λογικό. Κι όχι μόνο ανέλαβε, αλλά έφερε σε πέρας τη δουλειά του, με απίστευτη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Εξαιρετικός στη δουλειά του και καθόλου “Περαστικός” από τον χώρο και την ομάδα.

Υποβλήθηκε σε εξέταση (μαγνητική, αξονική, θα σας γελάσω) ο παίκτης και φάνηκε πως το πρόβλημα αποκαταστάθηκε. Φάνηκε, όμως, και κάτι άλλο. Υγρό, σε άλλο σημείο του ποδιού του. Κι αυτό δεν δικαιολογείται παρά μόνο αν έκανε ένεση, κάτι που ο παίκτης αρνείται. Εγώ τον παίκτη πιστεύω, αλλά λέει ο άλλος “μιλά η επιστήμη“. Τί να πεις εσύ; Άμα μιλά η επιστήμη, πάμε πάσο.

Ναι, αλλά ο φυσικοθεραπευτής δεν κάνει ενέσεις. Ο γιατρός τις κάνει. Κι ο γιατρός της ομάδας αποδεδειγμένα δεν την έκανε. Οπότε, ποιος την έκανε (αν η… επιστήμη λέει την αλήθεια); Εγώ δεν ξέρω, μην με ρωτάτε. “Περαστικός” είμαι και τόσα που μαθαίνω, πάλι καλά να λέτε.

Αυτό που με σιγουριά ξέρω είναι πως ο γιατρόςστράβωσε“, γιατί κάποιοι καταπάτησαν τα χωράφια του

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …