Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Nα παραμείνουμε στην κατηγορία”

“Nα παραμείνουμε στην κατηγορία”

kadmos

kadmos

Αν και νεοφώτιστη στην Γ Εθνική, η ομάδα του Κάδμου, έχει δείξει πως θα παλέψει μέχρι τέλος για την σωτηρία της, έχοντας ήδη αποσπαστεί από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα. Ο προπονητής της ομάδας της Θήβας, Αποστόλης Αναστασίου, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

Για την εμπειρία της Γ’ εθνικής που ζει ο Κάδμος: “Είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία. Κρατήσαμε κάποια παιδιά από την περσινή ομάδα και μαζί με τις προσθήκες που έγιναν ψάχνουμε ακόμα να βρούμε τους ρόλους μας. Βρισκόμαστε σε μία σαφώς καλύτερη κατηγορία σε σχέση με αυτή που παίζαμε και ο στόχος μας είναι ξεκάθαρα να παραμείνουμε στην κατηγορία. Βαθμολογικά είμαστε μέσα στο στόχο αλλά ακόμα θέλει πολύ προσπάθεια για να το καταφέρουμε”.

Για τον απολογισμό του Κάδμου μέχρι τώρα: ”Έχουμε κάνει 5 νίκες, όμως θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ακόμα μία ή και δύο. Κάναμε μία πολύ κακή ήττα στην έδρα μας από το Αιγάλεω, όμως εκεί έπαιξαν κι άλλοι παράγοντες ρόλο. Θεωρώ ότι παίρνοντας τα παιχνίδια στην έδρα μας, που είναι το βασικό μας όπλο και κάνοντας κάποιες νίκες εκτός έδρας που έχουμε ανάγκη θα μπορέσουμε να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε. Είναι σημαντικές οι νίκες εκτός έδρας γιατί μακριά από τη Θήβα μας λείπει το καθαρό μυαλό και δεν προσαρμόζεται η σκέψη μας σε σχέση με τα πόδια. Κάνουμε αρκετά λάθη κάτι που οδηγεί στην απώλεια της ψυχραιμίας”.

Για τις ευχές που κάνει ενόψει των εορτών: “Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους υγεία και χρόνια πολλά. Ας ελπίσουμε ότι το 2015 θα είναι μία καλύτερη χρονιά σε όλους τους τομείς για καθέναν ξεχωριστά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…