Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ ”Να είμαστε συγκεντρωμένοι”

”Να είμαστε συγκεντρωμένοι”

misiakos

dimitris misiakos

Με νίκη αποχαιρέτησε το 2014 η ομάδα του ΚΑΟΔ. Οι Δραμινοί πήραν ένα παλικαρίσιο διπλό στην έδρα της Κηφισιάς, επικρατώντας με 79-78 της ομάδας των βορείων προαστίων και ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2014, με τον καλύτερο τρόπο. Ο συνεργάτης του Κώστα Μέξα, Δημήτρης Μισιάκος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για το παιχνίδι στο Ζηρίνειο, αλλά και για την μέχρι τώρα πορεία του ΚΑΟΔ στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Μισιάκου:

Για τη σημαντική νίκη επί της Κηφισιάς στο πρωτάθλημα και πως ήρθε: ”Αναμφίβολα είναι μία σημαντική νίκη για εμάς απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερων τακτικών απαιτήσεων κι είχε αρκετές εναλλαγές στο σκορ. Το ευχάριστο είναι ότι η ομάδα έδειξε να ανταποκρίνεται στην πίεση που δέχτηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο και προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις του αγώνα. Στο κρίσιμο σημείο είχαμε καθαρό μυαλό και έγιναν οι σωστές επιλογές κι αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη. Αυτό το παιχνίδι, όμως ανήκει στο παρελθόν και πλέον πρέπει να δώσουμε όλη μας την προσοχή στο επόμενο παιχνίδι που είναι εξίσου σημαντικό”.

Για τους στόχους του ΚΑΟΔ: ”Η πορεία και η εξέλιξη του πρωταθλήματος δεν αφήνει πολλά περιθώρια για μακροπρόθεσμους στόχους. Εμείς θέλουμε κάθε φορά να είμαστε προσηλωμένοι στον επόμενο αγώνα, στην επόμενη προπόνηση και μέσω αυτής της προσέγγισης κάθε αγωνιστική να παρουσιαζόμαστε όλο και πιο δυνατοί”.

Για το ρόστερ της ομάδας: ”Η ομάδα προσπάθησε να στελεχωθεί κατά κύριο λόγο με νεαρούς παίκτες που έχουν τη θέληση της βελτίωσης και το κίνητρο της διάκρισης. Με αυτό το σκεπτικό ο βασικός κορμός του ρόστερ στηρίχθηκε σε Έλληνες ταλαντούχους αθλητές αλλά και ξένους rookies, καθώς στόχος ήταν να παρουσιαστεί ένα σύνολο, το οποίο καθημερινά θα προσπαθεί να γίνεται καλύτερο και θα βγάζει τα παραπάνω χαρακτηριστικά μέσα στο γήπεδο”.

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: ”Από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα παρουσιάζεται ολοένα και πιο βελτιωμένη. Μπορεί στις πρώτες αγωνιστικές κάποια αποτελέσματα να μην ήταν τα επιθυμητά, όμως παρουσιάζαμε μια σοβαρή και ανταγωνιστική εικόνα σε κάθε παιχνίδι. Πλέον βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να παρουσιαζόμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά σε κάθε αγώνα”.

Για την συνεργασία του με τον κόουτς Μέξα: ”Είναι χαρά μου που συνεργάζομαι με τον Κώστα! Ο coach Mέξας είναι ένας προπονητής πολύ ταλαντούχος, ιδιαίτερα εργατικός και το σημαντικότερο είναι ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με ξεχωριστό ήθος”.

Για τις ευχές που κάνει για το 2015: “Ελπίζω να ενδιαφερθούμε περισσότερο και να σταθούμε δίπλα σε εκείνους τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Εύχομαι δύναμη κι όρεξη σε όσους εργάζονται για μια πιο όμορφη καθημερινότητα και καλή χρονιά σε όλους!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…