Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μεταγραφές και αποχωρήσεις

Μεταγραφές και αποχωρήσεις

makis aggelopoulos-aek

Η κακή εικόνα της ομάδας σε Αλεξάνδρειο και Τρίκαλα φέρνει αλλαγές στην ΑΕΚ. Και φέρνει και μεταγραφές. Και όχι μία-δύο, αλλά τρεις. Τούτο προδίδει και αποχωρήσεις.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος, με βάση τα όσα γράφει η “ΩΡΑ των σπορ” κάνει σαφές με όσα υποστηρίζει στο περιβάλλον του, ότι βρήκε την ομάδα, δεν την έφτιαξε εκείνος…

Το δημοσίευμα:

“Είναι αυτονόητο ότι στην ΑΕΚ έχει σημάνει ξανά “κόκκινος συναγερμός”. Μετά από μια περίοδο ανάκαμψης η ομάδα δείχνει να αντιμετωπίζει προβλήματα. Η διοίκηση προτίθεται να δράσει. Ο Μάκης Αγγελόπουλος φέρεται να υποστηρίζει σε όλους τους τόνους και το μήνυμα είναι σαφές: “Εγώ και ο Ντράγκαν Σάκοτα βρήκαμε αυτή την ομάδα, δεν τη φτιάξαμε εμείς”.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ θέλει ακριβώς να δείξει ότι θα κάνει τις απαιτούμενες κινήσεις για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, αλλά θέλει να κάνει σαφές και τούτο: Η ομάδα αυτή δεν επιδέχεται θεαματικές βελτιώσεις. Θαύματα δεν μπορούν να γίνονται κάθε ημέρα με τον τρόπο, που έχει σχεδιαστεί. Ο κ. Αγγελόπουλος έχει λάβει αποφάσεις κατόπιν εισήγησης του προπονητή για 2-3 μεταγραφές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί οι στόχοι. Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ψηλού. Όχι απαραίτητα του Ίαν Βουγιούκα. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για τον διεθνή σέντερ, αλλά ο “Σάλε” έχει εντοπίσει και τον ξένο ψηλό σε περίπτωση, που καθυστερήσουν οι επαφές με Βουγιούκα. Ο κ. Αγγελόπουλος προτίθεται να προχωρήσει σε δραστικές κινήσεις . Στις σκέψεις διοικούντων και τεχνικού επιτελείου υπάρχει και το ενδεχόμενο αλλαγών στο επόμενο διάστημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Ρεκόρ καριέρας για τον πασέρ Λάνγκφορντ

Ο Κιθ Λάνγκφορντ φορτώνει μία… ζωή τα αντίπαλα καλάθια με πόντους. Στη φετινή ΑΕΚ όμ…