Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μεταγραφές και αποχωρήσεις

Μεταγραφές και αποχωρήσεις

makis aggelopoulos aek

makis aggelopoulos-aek

Η κακή εικόνα της ομάδας σε Αλεξάνδρειο και Τρίκαλα φέρνει αλλαγές στην ΑΕΚ. Και φέρνει και μεταγραφές. Και όχι μία-δύο, αλλά τρεις. Τούτο προδίδει και αποχωρήσεις.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος, με βάση τα όσα γράφει η “ΩΡΑ των σπορ” κάνει σαφές με όσα υποστηρίζει στο περιβάλλον του, ότι βρήκε την ομάδα, δεν την έφτιαξε εκείνος…

Το δημοσίευμα:

“Είναι αυτονόητο ότι στην ΑΕΚ έχει σημάνει ξανά “κόκκινος συναγερμός”. Μετά από μια περίοδο ανάκαμψης η ομάδα δείχνει να αντιμετωπίζει προβλήματα. Η διοίκηση προτίθεται να δράσει. Ο Μάκης Αγγελόπουλος φέρεται να υποστηρίζει σε όλους τους τόνους και το μήνυμα είναι σαφές: “Εγώ και ο Ντράγκαν Σάκοτα βρήκαμε αυτή την ομάδα, δεν τη φτιάξαμε εμείς”.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ θέλει ακριβώς να δείξει ότι θα κάνει τις απαιτούμενες κινήσεις για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, αλλά θέλει να κάνει σαφές και τούτο: Η ομάδα αυτή δεν επιδέχεται θεαματικές βελτιώσεις. Θαύματα δεν μπορούν να γίνονται κάθε ημέρα με τον τρόπο, που έχει σχεδιαστεί. Ο κ. Αγγελόπουλος έχει λάβει αποφάσεις κατόπιν εισήγησης του προπονητή για 2-3 μεταγραφές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί οι στόχοι. Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ψηλού. Όχι απαραίτητα του Ίαν Βουγιούκα. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για τον διεθνή σέντερ, αλλά ο “Σάλε” έχει εντοπίσει και τον ξένο ψηλό σε περίπτωση, που καθυστερήσουν οι επαφές με Βουγιούκα. Ο κ. Αγγελόπουλος προτίθεται να προχωρήσει σε δραστικές κινήσεις . Στις σκέψεις διοικούντων και τεχνικού επιτελείου υπάρχει και το ενδεχόμενο αλλαγών στο επόμενο διάστημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…