Μαγκιές σε Σχινά

tomi schinas

tomi schinas

Είναι η δεύτερη εβδομάδα που δεν σφυρίζει πουθενά ο Χρυσόστομος Σχινάς. Χωρίς να έχει τιμωρηθεί, χωρίς να συντρέχουν λόγοι. Το γιατί, λένε κάποιοι, σχετίζεται με την παρουσία του διεθνή διαιτητή (αλλά και γνωστού δικηγόρου) στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή!
Δεν θέλουμε να πιστέψουμε αυτά που ακούγονται και τις “απειλές” προς τον Σχινά, του στυλ “δεν θα ξανασφυρίξεις ποτέ“. Τα θεωρούμε λόγια του αέρα και τίποτα παραπάνω. Από εκεί και πέρα, όμως, πρέπει να μας εξηγήσουν τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ γιατί δεν σφυρίζει ο Σχινάς; Έχει τιμωρηθεί; Αν ναι, πότε και για ποιον λόγο;

Με αφορμή τον Σχινά, όλοι συμφωνούν ότι πρέπει να αλλάξει ο τρόπος τιμωρίας των διαιτητών, να υπάρξει διαφάνεια. Βεβαίως, δεν πρόκειται να συμβεί, γιατί απλά δεν προλαβαίνει η ΚΕΔ/ΕΟΚ, καθώς είναι λίγα τα… ψωμιά της. Με αυτή τη μορφή και τον τρόπο λειτουργίας.

Από την άλλη είναι ενδιαφέρον να διαπιστώσουμε για άλλη μια φορά (και όσοι θεωρούν ότι είμαστε υπερβολικοί στις κρίσεις μας για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο) πώς χρησιμοποιεί για πάρτη του θεσμοθετημένα όργανα, πώς αντιμετωπίζει ανθρώπους που απλά κάνουν τη δουλειά τους και πώς συμπεριφέρεται στον χώρο (ωσάν να είναι δικό του τσιφλίκι).

Βεβαίως, όσο “πόνεσε” ο Άρης και οι υπόλοιποι που δεν ψήφισαν τον εκλεκτό του στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ, όσο υλοποιήθηκαν μια σειρά από “απειλές“, οι οποίες καταγράφονται από τους… πρόθυμους και ουδέποτε διαψεύδονται από την ΕΟΚ, τόσο θα “κοπεί” ο Σχινάς. Είναι άλλη μια επικείμενη αποτυχία, που θα χρεωθεί η υπό καθαίρεση ηγεσία της ελληνικής ομοσπονδίας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Βαγγέλη Λιόλιο είσαι περήφανος για το έργο σου;

Νέα (σκληρή) ανακοίνωση από Φασούλα για Λιόλιο. Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» εξέδωσε άλ…