Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Έχουμε θετική παρουσία”

“Έχουμε θετική παρουσία”

mpekes new

mpekes-new

Η Ζάκυνθος πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στον πρώτο όμιλο του Νότου της Γ’ Εθνικής, με την ομάδα του Θεόφιλου Μπεκέ να φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, όντας σε απόσταση βολής από τις δύο πρώτες θέσεις που δίνουν την άνοδο στη Β’ Εθνική. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ και αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν αλλά και στο παιχνίδι που έρχεται με τον Προμηθέα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την μέχρι τώρα πορεία της Ζακύνθου: “Είναι πολύ θετική η παρουσία μας. Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα κάνοντας κάποιες γκέλες, όμως όσο περνάει ο καιρός η ομάδα δένεται και παρουσιάζει ένα μέρος των δυνατοτήτων της. Υπάρχει η ιδιαιτερότητα ότι η ομάδα δεν προπονείται συνεχώς μαζί, καθώς 3 παίκτες είναι στην Αθήνα κι έρχονται μόνο την Παρασκευή στο νησί για προπονήσεις. Όπως καταλαβαίνετε στο δέσιμο του ρόστερ παίζουν μεγάλο ρόλο οι αγώνες κι ελπίζω από παιχνίδι σε παιχνίδι ότι θα είμαστε καλύτεροι και θα μπορέσουμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας σε υψηλό επίπεδο.

Για να γίνει αυτό υπάρχει ένα επιτελείο ανθρώπων. Ο κόουτς Αντώνης Ακτύπης, που είναι ο συνεργάτης μου στη Ζάκυνθο, ο Ηλίας Στρατικόπουλος που όντας στην Αθήνα αναλαμβάνει να προπονεί τα παιδιά που μένουν πίσω κι ο μάνατζερ, Γιάννης Κρητικός καθημερινά είμαστε όλοι σε διαρκεί επικοινωνία για να γίνεται το προπονητικά πρόγραμμα σωστά και πάνω στις ίδιες κατευθύνσεις”.

Για το παιχνίδι που έρχεται με τον Προμηθέα: “Ο Προμηθέας βρίσκεται ένα βαθμό κάτω από εμάς οπότε τον λογίζουμε ως ισόβαθμο. Πρόκειται για μία αρκετά ποιοτική ομάδα, η οποία παίζει ένα στυλ μπάσκετ που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί, καθώς στηρίζεται στα πολλά split out και στην ισορροπία που έχει στην επίθεση. Από την πλευρά μας έχουμε ένα πλάνο για να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που σεβόμαστε πολύ”.

Για τους στόχους που υπάρχουν: “Μπορεί να ακούγεται κοινότυπο, όμως κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα βλέπουμε τον Προμηθέα και μετά υπάρχει μία διακοπή στην οποία θα προσπαθήσουμε ξεκουραστούμε και μετά θα επιστρέψουμε συνεχίζοντας να βλέπουμε μόνο το επόμενο ματς.

Πολλοί λένε ότι πάμε για να κάνουμε πρωταθλητισμό, όμως αν το αποδεχτούμε αυτό τότε θα πρέπει μεθαύριο (21/12) να κερδίσουμε. Εμείς από την πλευρά μας από την αρχή της χρονιάς λέμε ότι δεν υπάρχουν πρέπει και το μόνο που θέλουμε είναι να προσπαθούμε για το καλύτερο. Οι άνθρωποι της ομάδας έθεσαν ως πρωταρχικό ρόλο να σωθεί η ομάδα κι αυτό αποτελεί προτεραιότητα όλων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…