Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο ΔΕΑΒ ήταν, άσχετε…

ΔΕΑΒ ήταν, άσχετε…

Vidalis aggelopoulos

Vidalis-aggelopoulos

Απέχει μακράν από την πραγματικότητα, αλλά μια φωτογραφία από το ΑΕΚ – Ρέθυμνο έδωσε τροφή για “ρεπορτάζ“. Ποιο ρεπορτάζ; Πότε έκανε στη ζωή του ρεπορτάζ; Ο Θόδωρος Βιδάλης ουδεμία σχέση έχει με τη νέα ΑΕΚ, μόνο και μόνο επειδή ο φακός τον συνέλαβε να κάθεται πίσω από τον Μάκη Αγγελόπουλο. 

Το λαθρομπλόγκ ανακάλυψε “είδηση“. Δήθεν είδηση, δηλαδή. Ότι ο Βιδάλης έχει άριστες σχέσεις με την ΑΕΚ και υπαινίχθηκε “επαγγελματική σχέση” του με την ΑΕΚ. Ο Βιδάλης -για τον οποίο είχε γράψει κατ’ αποκλειστικότητα σε πραγματικό χρόνο το eBasket.gr– ενδεχομένως να συνεργαζόταν με την ΑΕΚ, αλλά το περασμένο καλοκαίρι! Η υπόθεση αυτή “πάγωσε” στην πορεία. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ούτε που ασχολήθηκε ξανά.

Ο δε Αγγελόπουλος με το “καλημέρα” της δυναμικής εμφάνισής του στην ΚΑΕ έκανε την πρώτη του “μεταγραφή” κι αυτή ακούει στο όνομα Σταύρος Δουβής. Ποιος… Βιδάλης, λοιπόν;

Ας μάθει, λοιπόν, ο άσχετος, ότι οι… παρατηρητές της ΔΕΑΒ είθισται να κάθονται στις εξέδρες. Κι ως τέτοιος ήταν εκεί ο Βιδάλης. Λίγο πίσω, λίγο πιο πέρα από τον Αγγελόπουλο, τί σημασία έχει; Και γιατί δεν έγραψε ότι λίγο παραδίπλα στον Βιδάλη καθόταν ο Σχινάς; Και γιατί δεν έγραψε ότι κι αυτός ενδεχομένως προαλείφεται για κανά πόστο στην ΑΕΚ; Αλλά πού να τον δει; Μήπως πατάει ποτέ σε γήπεδο; Κολόμβος… θέλησε να γίνει από μια φωτογραφία ο άσχετος!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ξέφραγο αμπέλι η διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από καταβολής της. Το να υπάρχουν κακ…