Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Καμπανάκι η περσινή ήττα”

“Καμπανάκι η περσινή ήττα”

sfairopoulos1

sfairopoulos

O Ολυμπιακός πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στην Δράμα κερδιζοντας τον ΚΑΟΔ με 82-64. Το περσινό “πάθημα” έγινε μάθημα για του “ερυθρόλευκους” , με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μένει ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των Πειραιωτών:

“Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, μπήκαμε συγκεντρωμένοι από την αρχή, επιβάλαμε τον ρυθμό μας, ξεκινήσαμε πολύ καλά από την άμυνα. Βγάλαμε τους βασικούς παίκτες της Δράμας εκτός ρυθμού, πήραμε μια διαφορά που ανέβηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο. Ο ΚΑΟΔ είναι καλή ομάδα με γεμάτο ρόστερ, αρκετούς παίκτες και ήταν σίγουρο πως θα αντιδρούσε στο δεύτερο ημίχρονο. Εμείς μείναμε ψύχραιμοι, κάναμε αυτά που είπαμε και φτάσαμε σε μια σχετικά εύκολη νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού που βρέθηκε εδώ και βοήθησε την ομάδα. Καλή συνέχεια στον ΚΑΟΔ. Εμείς σεβόμαστε όλες τις ομάδες και ασφαλώς το αποτέλεσμα της περσινής χρονιάς αποτέλεσε ένα καμπανάκι ώστε να είμαστε σε ετοιμότητα. Ήμασταν σε ετοιμότητα, κάναμε αυτά που έπρεπε και φτάσαμε στη νίκη”.

Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μάτζαρης συμπλήρωσε:

“Μετά την ήττα που κάναμε στη Βιτόρια και την απογοητευτική εμφάνιση, ξέραμε πως έπρεπε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Θεωρώ πως σε μεγάλο βαθμό αντιδράσαμε, πήραμε μια μεγάλη διαφορά στο ημίχρονο, αλλά είχαμε ένα κενό διάστημα στο τρίτο δεκάλεπτο στο οποίο χάσαμε. Το καλό είναι πως, όπως και μετά τη Βαλένθια, έτσι και μετά τη Βιτόρια αντιδράσαμε. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο ματς με την Νεπτούνας στο ΣΕΦ. Αντιμετωπίσαμε τη Δράμα όπως έπρεπε, δεν έχουμε περιθώρια για άλλες ήττες αν θέλουμε να είμαστε πρώτοι στην κανονική περίοδο. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Δράμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Υπήρξαν σημεία που μπορούσαμε να καθαρίσουμε»

Στις λάθος αποφάσεις που πήρε η ομάδα του, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Με τον Έλληνα …