Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Επαναλαμβάνεται το Άρης – ΠΑΟΚ

Επαναλαμβάνεται το Άρης – ΠΑΟΚ

entasi aris paok1

entasi-aris-paok1

Το ΑΣΕΑΔ δικαιώνει την ΚΑΕ Άρης καθώς αποφάσισε να ακυρώσει την απόφαση των διαιτητών για διακοπή του αγώνα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όπερ και σημαίνει πως ο αγώνας θα επαναληφθεί! Απόλυτη δικαίωση για όσα υποστηρίζαμε στο eBasket, αναφορικά με το γεγονός πως δεν συνέτρεχε λόγος να διακοπεί το παιχνίδι (“Έκαψε το χαρτί του“).

Επιπλέον, αποφασίστηκε και η μείωση της ποινής αποκλεισμού των “κιτρινόμαυρων” σε μια αγωνιστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Το ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αρ. 95/28-11-2014 απόφαση του, δέχεται εν μέρει την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία “Άρης ΚΑΕ 2003″. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αρ. 50/24-10-2014 απόφαση του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ Μειώνει την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) των δύο (2) αγωνιστικών, που επιβλήθηκε στην προσφεύγουσα ως άνω ΚΑΕ κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 24 α του οικείου Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού, για το παράπτωμα της πρόκλησης επεισοδίων μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τα οποία δεν προκάλεσαν την οριστική διακοπή του αγώνα, σε μια (1) αγωνιστική. Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου στην προσφεύγουσα.

Το ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αρ. 96/28-11-2014 απόφαση του, δέχεται την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία “Άρης ΚΑΕ 2003″. Ακυρώνει την υπ’ αρ. 51/29-10-2014 απόφαση του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ. Δικάζει επί της από 18-10-2014 ενστάσεως  της προσφεύγουσας. Δέχεται αυτήν.

Ακυρώνει την απόφαση των διαιτητών να προβούν στην οριστική διακοπή του αγώνα καλαθοσφαίρισης του πρωταθλήματος Α1 Κατηγορίας Ανδρών που διεξήχθη στις 18-10-2014, στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρον, μεταξύ της ομάδας της ως άνω ΚΑΕ και αυτής της “ΚΑΕ ΠΑΟΚ“. Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου στην προσφεύγουσα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …