Κεντρική Ελευσίνα “Δεν έχω παράπονο”

“Δεν έχω παράπονο”

koustenis

koustenis

Ικανοποιημένος έμεινε από τους παίκτες του ο Τζίμης Κουστένης, παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε ότι δεν έχει παράπονο από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ αναμένει την άφιξη του νέου του παίκτη έως την Τρίτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζίμης Κουστένης:
“”Ξέραμε πως αν θέλαμε να διεκδικήσουμε το ματς, θα έπρεπε να ήμασταν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες, είχαμε μείον δύο παίκτες και ήμασταν συγκεντρωμένοι για 35 λεπτά. Χάσαμε τα ριμπάουντ, θα έχουμε ένα “πεντάρι” το επόμενο διάστημα και πλέον έχουμε μπροστά μας το ματς με τον ΚΑΟΔ.

Ο Μάρει ήταν αδύνατο να μείνει στην ομάδα υπολογίζοντας πως ο αντικαταστάτης του θα ήταν εδώ τις επόμενες μέρες. Δευτέρα ή Τρίτη θα είναι εδώ (σ.σ. ο αντικαταστάτης του) , είναι διαδικαστικό το θέμα αυτό”.

Τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη τύπου εκπροσώπησε ο Ευθύμης Τσακαλέρης ο οποίος δήλωσε: “”Περαστικά στον Κώστα (σ.σ. Χαραλαμπίδη) και μπράβο στον ΠΑΟΚ που κέρδισε δίκαια. Ξεκινήσαμε δυνατά, θα μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο επέβαλλε τον ρυθμό του και εμείς τώρα κοιτάμε το πώς θα σωθούμε στη κατηγορία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…