Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ο Τσόχλας μας ξεκόλλησε”

“Ο Τσόχλας μας ξεκόλλησε”

soulis markopoulos

soulis-markopoulos

Στα καλάθια του Απόλλωνα Τσόχλα τα οποία ξεκόλλησαν την ομάδα του ΠΑΟΚ, εστίασε ο Σούλης Μαρκόπουλος στη Συνέντευξη Τύπου. Ο έμπειρος τεχνικός, τόνισε ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ενώ το γεγονός ότι στον αντίπαλο πάγκο βρισκόταν ο γιος του, του προσέφερε ανέκφραστα συναισθήματα χαράς. Τέλος, υπογράμμισε ότι η ήττα από τη Λοκομοτίβ αποτελεί μάθημα για την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος:
“Ηταν δύσκολο και ιδιαίτερο ματς. Προερχόμασταν από μια κακή εμφάνιση και παίξαμε με έναν αντίπαλο που είχε δυνατά χαρακτηριστικά. Σε σύγκριση ασίστ με λάθη, είναι στην τρίτη θέση, έχει καλές επιλογές και μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα από το τρίποντο. Δεν έχει αφήσει κανένα ματς και το ίδιο έκανε και σήμερα. Ηξερε ο κόουτς πώς παίζουμε αλλά και εμείς πώς παίζει περίπου ο Κόροιβος. Οι παίκτες μας βρήκαν ελεύθερα σουτ και ο Απόλλων έβαλε κάποια δύσκολα καλάθια και μπορέσαμε να ξεκολλήσουμε“.

Για την κόντρα με το γιο του Χάρη: “Πήγε σε μια ομάδα Α1 και είναι λογικό να είμαστε αντίπαλοι. Είναι μια εξέλιξη σίγουρα… Τα συναισθήματα που αισθάνεται ο κάθε άνθρωπος είναι ιδιαίτερα. Αλλά αισθάνομαι εγώ, άλλα εσείς. Αυτά τα συναισθήματα δεν μπορούν να εκφραστούν. Το τι αισθάνεται ο γονέας για το παιδί, μπορεί να τα καταλάβει όποιος γίνεται γονέας. Ο κόουτς έκανε κάποιες εκπλήξεις στο ματς”.

Για την βαριά ήττα από την Λοκομοτίβ: “Η λέξη βαριά δεν αρμόζει. Η κάθε ήττα είναι ήττα. Δηλαδή αν χάναμε με ένα καλάθι, τι θα κάναμε; Θα χτυπούσαμε το κεφάλι μας… Σε κάθε ήττα μπορείς να μαθαίνεις“.

Από πλευράς παικτών μίλησαν οι Τσόχλας και Δέδας με τον πρώτο να δηλώνει ως χαρακτηριστικό της ομάδας τον πλουραλισμό σε επίθεση και άμυνα, ενώ ο Δέδας, ανέφερε ότι οι δύο ομάδες έχουν πολλά κοινά, αλλά η σοβαρότητα του τελευταίου δεκαλέπτου έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

Απόλλων Τσόχλας: ” “Ηταν δύσκολο παιχνίδι γιατί προερχόμασταν από ήττα και είχαμε απέναντι μας μια αξιόμαχη ομάδα. Δεν μας άφησε να ξεφύγουμε και να έχουμε εύκολο βράδυ και επειδή ήμασταν συγκεντρωμένοι στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε την νίκη”.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ είχε πολλούς πρωταγωνιστές: “Αυτό είναι το χαρακτηριστικό μας, είμαστε ομάδα με πλουραλισμό και κάθε φορά πρέπει να βγαίνει κάποιος μπροστά σε επίθεση και άμυνα”.

Για την καλή του παρουσία τον τελευταίο καιρό: “Την δουλειά την έκαναν όλα τα παιδιά, όχι μόνο εγώ. Σίγουρα σε μια δεύτερη χρονιά σε μια ομάδα, έχεις περισσότερο αυτοπεποίθηση”.

Για την πίεση των συνεχόμενων αγώνων: “Την νιώθουμε. Ελπίζω και μετά τον Δεκέμβρη να έχουμε δύο ματς. Γι’ αυτό χτίστηκε η ομάδα. Για να αντέχει στην κούραση”.

Γιώργος Δέδας: “”Νικήσαμε γιατί σεβαστήκαμε τον Κόροιβο και στην τέταρτη περίοδο σφίξαμε την άμυνα μας και βάλαμε εμείς κάποια καλάθια. Εχουμε αρκετά κοινά με τον Κόροιβο και κοιτάει να παίξει σαν εμάς. Είδα κάποια κοινά στοιχεία των δύο ομάδων”.

Για τα κρίσιμα σουτ: “Παίζαμε με τα τρίποντα, τα σουτ έγιναν με καλές προυποθέσεις και βγάλαμε καλές συνεργασίες. Με την Κουμπάν πάντως δεν βγήκαν τα σουτ“.

Για την κόντρα με τον Χάρη: “Ηταν πρωτόγνωρο το ότι ο Χάρης αντιμετώπισε τον πατέρα του. Εμείς δεν κοιτάξαμε ποιος ήταν απέναντι μας αντίπαλος”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …