Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Με τους δικούς μας κανόνες”

“Με τους δικούς μας κανόνες”

dragan sakota

dragan-sakota

Οι παίκτες της ΑΕΚ πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα, με τον Αλέξη Αλεξίου, να παρουσιάζει τον Σέρβο τεχνικό στην ομάδα.

Ο πρόεδρο της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ, εξήρε τη γενναιοδωρία του Σάκοτα για το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει ενώ αναφέρθηκε και στις επιτυχίες που έφερε στην “Ένωση“:

“Τα πράγματα δεν πήγαν καλά ως προς τα αποτελέσματα. Αυτό είχε ως συνέπεια ο προηγούμενος προπονητής να αφήσει τον εαυτό του στην ευχέρεια της διοίκησης. Σίγουρα ο κύριος Ζιάγκος έδειξε γενναιοδωρία, αλλά νομίζω ότι μεγαλύτερη γενναιοδωρία επέδειξε ο κύριος Σάκοτα, ο οποίος έχει δύσκολο έργο, γιατί έρχεται σε μία δύσκολη καμπή.

Θεωρώ πως είναι περιττό να πω ο,τιδήποτε για τον κύριο Σάκοτα. Έχει γράψει την δική του ιστορία στο ελληνικό και στο παγκόσμιο μπάσκετ και έχει συνδυάσει το όνομά του και την καριέρα του με τίτλους με την ΑΕΚ“.

Από την πλευρά του, ο Σάκοτα, προέτρεψε τους παίκτες του να μην νιώθουν πιεσμένοι αλλά υπογράμμισε ότι τα χρονικά περιθώρια είναι περιορισμένα:

“Δεν είναι η στιγμή για να λέμε πολλά λόγια. Είμαστε στη μέση της σεζόν. Δεν έχουμε και πολύ χρόνο να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο. Θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω να παίξετε το καλύτερο μπάσκετ που μπορείτε. Θέλω να είστε απλοί και να μην νιώθετε πιεσμένοι.

Δεν έχουμε και πολύ χρόνο μπροστά μας, γιατί την Κυριακή έρχεται ένα κρίσιμο παιχνίδι. Σε αυτές τις λίγες μέρες που έχουμε για να προετοιμαστούμε θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τους δικούς μας κανόνες σε άμυνα και επίθεση. Ξέρω τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας από εσάς. Θέλω να δουλέψουμε ομαδικά“.

Επιπλέον, την Τετάρτη (12/11) και ώρα 12:30 στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ, ο Σάκοτα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου όπου θα μιλήσει για το “αύριο” της “Ενωσης“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…