Κεντρική Διεθνή Διάκριση για Καπούλα (vid)

Διάκριση για Καπούλα (vid)

kapoulas bristol new

kapoulas-bristol-new

Οι Μπρίστολ Φλάιερς του Ανδρέα Καπούλα αν και νεοφώτιστοι στην πρώτη κατηγορία (BBL) έχουν παρουσιάσει εξαιρετικά στοιχεία και δεν δείχνουν σε καμία περίπτωση “ψαρωμένοι”. Το γεγονός αυτός καταδεικνύει και η ανάδειξη του Έλληνα τεχνικού ως Προπονητή του μήνα για τον Οκτώβριο.

Σε δηλώσεις του, τόνισε πως το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα και υπογράμμισε πως η συνέχεια ευελπιστεί πως θα είναι ακόμα καλύτερη:

“Είναι πάντα ευχάριστο να κερδίζεις τέτοια βραβεία αλλά αποτελεί μια πραγματική αναγνώριση της προσπάθειας που κάνει η ομάδα μας. Αυτό το βραβείο δεν αφορά εμένα μόνο αλλά ολόκληρη την ομάδα, τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο. Αποτελεί εξαιρετικό κατόρθωμα αλλά θα προτιμούσαμε να κερδίζαμε βραβεία και στο τέλος της σεζόν”.

Για την επικράτηση στα προημιτελικά του κυπέλλου (BBL Cup): “Αναμφίβολα δείχνει και την πρόοδο της ομάδα μας. Το καλοκαίρι κάναμε καλή προετοιμασία και είχαμε πάρει καλά αποτελέσματα με αποκορύφωμα τη νίκη στο BBL Cup την περασμένη Παρασκευή. Βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα”.

Για την αντίδραση μετά τη βαριά ήττα από την Λέστερ: “Κάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με το Ουόρτσεστερ όντες αποτελεσματικοί αμυντικά και επιθετικά. Κάθε εβδομάδα βελτιωνόμαστε και αντιδράσαμε καλά μετά τις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Δείξαμε χαρακτήρα“.

Για τις συνεχόμενες νίκες τις τελευταίες αγωνιστικές: “Έχουμε χημεία και το γεγονός πως έχουμε παιδιά από τις ακαδημίες ενισχύει αυτό το στοιχείο”.

Για την πρόκριση στα ημιτελικά του BBL Cup: “Τεράστιο επίτευγμα όντες νεοφώτιστοι στην πρώτη κατηγορία. Οι φίλαθλοι μας είναι περήφανοι. Η ομάδα μας έχει χτιστεί σε γερά θεμέλια και θέλουμε ακόμα μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…