Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Γιατρός ενός εκατομμυρίου!

Γιατρός ενός εκατομμυρίου!

mavroeidis simtsak vezenkov

mavroeidis-simtsak-vezenkov

Στρώνουν κόκκινο χαλί για τον “γιατρό!…
Η εφημερίδα Live Sport αποκαλύπτει πως ο Δημήτρης Μαυροειδής έχει δεχθεί πρόταση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ (!), προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της Αναντολού Εφές. Ο σέντερ της Νέας Κηφισιάς το σκέφτεται πολύ σοβαρά κι αν τελικά πει το “ναι”, θα μετακομίσει από τον Δεκέμβριο στην Κωνσταντινούπολη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της “L.S.:

Είναι -με διαφορά- ο πιο βελτιωμένος παίκτης του πρωταθλήματος, η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μαυροειδή, ο οποίος είδε την καριέρα του να βρίσκεται στο ναδίρ (μέχρι που ειπώθηκε ότι θα κόψει το μπάσκετ), αλλά στο ξεκίνημα μοιάζει να είναι καλύτερος από ποτέ.

Είχαμε γράψει και παλιότερα ότι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε στο μικροσκόπιο του τον Έλληνα σέντερ, ο οποίος σε έξι αγώνες “χαϊδεύει” το “νταμπλ νταμπλ” με 12.6 πόντους και 9 ριμπάουντ, με το σύστημα αξιολόγησης να μετριέται με 19.8 ανά μέσο όρο. Η σκέψη μπαίνει σε φάση υλοποίησης και η Αναντολού Εφές έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Μαυροειδή, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ!

Μια πρόταση που τον θέλει από τον επόμενο μήνα να μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη! Ο διεθνής σέντερ συνεχίζει με… κεκτημένη ταχύτητα και είναι πολύ κοντά στο να δεχθεί την πρόταση της Εφές.

Ο Μαυροειδής, από τη στιγμή που δεν νιώθει την παραμικρή ενόχληση, έχει μετατραπεί σε έναν εξαιρετικά αξιόπιστο σέντερ (εκτελεί με ποσοστό 51.2% στα δίποντα), που αν συνεχίσει έτσι θεωρείται δεδομένο ότι θα απασχολήσει και τον Φώτη Κατσικάρη, αναφορικά με τις κλήσεις στην Εθνική ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…