Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Ατομική και ομαδική βελτίωση”

“Ατομική και ομαδική βελτίωση”

katsounis savvas

katsounis-savvas

Ο Αετός εμφανίζεται ανταγωνιστικός στο ξεκίνημα της σεζόν στην Α2, αποδεικνύοντας στην πράξη πως η ομάδα του Αγίου Παντελεήμονα ήρθε για να μείνει στην κατηγορία. Ο τεχνικός των νεοφώτιστων, Σάββας Κατσούνης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τη συνεργασία του με τον Αετό και τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη συνεργασία του με τον Αετό που ήρθε λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος: “Στη ζωή πολλά πράγματα έρχονται ξαφνικά κι εκεί που δεν τα περιμένεις. Μου δόθηκε η ευκαιρία να εργαστώ σε μία ομάδα ποιοτικά καλύτερη σε σχέση με αυτή που ήμουν και θεώρησα ότι έπρεπε να το κάνω γιατί υπάρχουν μεγάλα περιθώρια σε αυτή τη συνεργασία. Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ανέλαβα τον Αετό”.

Για τους στόχους του Αετού που είναι νεοφώτιστος στην Α2: “Όπως κάθε νεοφώτιστη ομάδα έτσι κι εμείς έχουμε ως πρώτο στόχο να σωθεί η ομάδα για να είναι και του χρόνου στην ίδια κατηγορία. Εμένα ο στόχος μου, σε όποια ομάδα κι αν βρίσκομαι, είναι να προσπαθώ να πάρω το 100% από τους παίκτες που διαθέτω. Θέλω όσο γίνεται να βελτιώνονται οι παίκτες σε ατομικό επίπεδο και σε κάθε αγώνα η ομάδα να παρουσιάζεται καλύτερη βελτιώνοντας τις όποιες αδυναμίες έχει. Όπως καταλαβαίνετε ο στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος να δούμε που έχουμε φτάσει”.

Για το ρόστερ που έχει στη διάθεση του: “Το ρόστερ είναι καλό, όμως δεν έχει σε μεγάλο βαθμό την εμπειρία της κατηγορίας. Αν εξαιρέσουμε τους Πέτρουλα, Τζουγκαράκη και τον Ροδοστόγλου οι υπόλοιποι είτε δεν έχουν ξαναπαίξει είτε έχουν πολύ καιρό να παίξουν σε αυτή την κατηγορία. Από εκεί και πέρα στην ομάδα υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες οπότε χρειάζεται σκληρή δουλειά για να γίνουμε ομάδα και να αποφύγουμε τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Όλοι θα πρέπει να μπουν στη φιλοσοφία ότι το παιχνίδι τελειώνει το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή το πρωί ξεκινάει η προετοιμασία για το επόμενο ματς. Αυτό μπορεί να ακούγεται εύκολο, όμως θέλει δουλειά και χρόνο μέχρι να έρθει η απαιτούμενη σταθερότητα στην απόδοση που θα μας δίνει ό,τι δικαιούμαστε σε κάθε παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…