Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Α' ΕΣΚΑΝΑ “Ανάλογη συνέχεια”

“Ανάλογη συνέχεια”

dimitris panagos nea peramos

dimitris panagos-nea peramos

Η Νέα Πέραμος πέτυχε τη δεύτερη νίκη και βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά της στο νέο πρωτάθλημα. Σπουδαίο ρόλο σε αυτήν την αναγέννηση της ομάδας, έπαιξε ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση με τον ΑΟΠΦ Δημήτρης Πανάγος. Οι sportsofficers αναγνωρίζουν στον Δημήτρη την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει και τον έχουν κοντά τους για να του αποσπάσουν λίγες κουβέντες για την Α΄ΕΣΚΑΝΑ και την ομάδα του.

– Δημήτρη η ομάδα σου έφτασε τις δύο νίκες αισίως. Απέναντι στον ΑΟΠΦ δεν απειληθήκατε και παίξατε πιο απελευθερωμένα. Πόσο εύκολα ήρθε αυτό το αποτέλεσμα;

“Όσο και αν φαίνεται περίεργο δεν ήρθε καθόλου εύκολα. Σε κάθε ματς που παίζουμε έχουμε συνέχεια άγχος και αυτό γιατί κάναμε μια πολύ κακή αρχή στο πρωτάθλημα. Για το χθεσινό ματς πιστεύαμε ότι θα είχαμε μεγαλύτερη αντίσταση από τον ΑΟΠΦ, κάτι που τελικά δε συνέβη, το εκμεταλλευτήκαμε και έτσι πήραμε τι νίκη”.

– Η αλλαγή προπονητή πριν τρεις αγωνιστικές, σας επηρέασε τόσο πολύ, όσο όλοι εμείς οι εκτός Νέας Περάμου πιστεύουμε;

“Βάση αποτελεσμάτων σίγουρα βοήθησε αυτή η αλλαγή. Στο χέρι μας είναι τώρα να διατηρήσουμε αυτή την καλή εικόνα, κάτω και από την καθοδήγηση του κυρίου Κώστα Μιχελιδάκη κάνοντας μια καλή πορεία μέχρι το τέλος”.

– Εσύ προσωπικά δείχνεις πλήρως ανανεωμένος. Τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές είσαι μέσα στους διακριθέντες και σκοράρεις συνεχώς. Τι μας επιφυλάσσει η συνέχεια από τον Δημήτρη;

“Πάντα προσπαθούσα να δίνω το 100% στους αγώνες των ομάδων μου. Προσπαθώ να είμαι όσο πιο σταθερός γίνεται στην απόδοση μου έχοντας μία συνεχόμενη πορεία. Όσον αφορά το ανέβασμα στο σκοράρισμα των τελευταίων αγωνιστικών, το μεγαλύτερο μερίδιο συγχαρητηρίων, το αξίζει η ομάδα μου, ξεκινώντας από προπονητή μέχρι και τους συμπαίκτες μου που με εμπιστεύονται “.

– Πως έγινε τελικά η έκπληξη και παρέμεινες στο δυναμικό της Νέας Περάμου έχοντας μια τόσο γεμάτη χρονιά πέρυσι;

“Από τις προτάσεις και της συζητήσεις που έγιναν το καλοκαίρι με κέρδισε και πάλι η Νέα Πέραμος και αυτό συνέβη λόγο του εξαιρετικού χαρακτήρα των ανθρώπων του συλλόγου σε συνδυασμό με την ποιότητα των συμπαικτών μου “.

– Μαζί με εσένα, ξεχωρίζουν στο ροστερ της ομάδας σου ο Κοντόπουλος και ο Μπαλτσαβιάς. Πόσο καλό είναι για εσένα να έχεις τόσο ποιοτικούς συμπαίκτες και τι να περιμένουμε από εσάς στο τέλος της χρονιάς;

“Είναι τα 2 playmaker της ομάδας. Με την εμπειρία τους και την καθοδήγηση του κόουτς, οργανώνουν και ηρεμούν το παιχνίδι μας, καταφέρνοντας και οι ίδιοι με μεγάλες εμφανίσεις αμυντικά και επιθετικά να δίνουν στο σύνολο αυτό που χρειάζεται. Βέβαια εκτός των δύο παιδιών που ανέφερες, η ομάδα διαθέτει πολύ καλό υλικό, με παίκτες αρκετά καλούς σε όλες τις θέσεις ικανοί προσφέρουν τα μέγιστα μέσα στο γήπεδο “.

– Νομίζω ότι θα συμφωνήσεις στο ότι το πρωτάθλημα της Ά Εσκανα είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών. Βρισκόμενοι στα μισά του πρώτου γύρου,θα μπορούσες να δώσεις τις προβλέψεις σου για τι ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο και για αυτές που μπορεί να κινδυνέψουν;

“Όντως , φέτος έχω παρατηρήσει ότι έκτος από τον Πρωτέα Βούλας , οι υπόλοιπες ομάδες δεν είναι σταθερές στην απόδοση τους. Έτσι λοιπόν πιστεύω, ότι δίνεται η ευκαιρία σε όλους να ελπίζουνγια κάτι καλύτερο. Πρόβλεψη στην παρούσα φάση είναι λίγο δύσκολο να κάνω, γιατί όπως προείπα οι περισσότερες ομάδες είναι ασταθείς ακόμα, με αποτέλεσμα κάθε ματς να έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον και κάπου στο τέλος θα δούμε τι πρόκειται να συμβεί και για τις ομάδες που θα ξεχωρίσουν, αλλά και για αυτές που θα υποβιβαστούν”.

– Δημήτρη ευχόμαστε τα καλύτερα για εσένα και τη Νέα Πέραμο και ελπίζουμε να σε βλέπουμε για πολύ καιρό ακόμα, ανάμεσα στους διακριθέντες των αγώνων που δίνει η ομάδα σου. Καλή συνέχεια στην προσπάθεια που κάνετε.

“Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο”.

Πηγή: sportsofficers.blogspot.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Ιωνικός Νίκαιας: Επέστρεψε ο Λεκάκης (pic)

Παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας ο Λεκάκης Κάτοικος Νίκαιας θα είναι για το υπόλοιπο της σεζόν …