Κεντρική Ελευσίνα “Άμυνα και “καθαρό” μυαλό”

“Άμυνα και “καθαρό” μυαλό”

koustenis

koustenis

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Πανελευσινιακό που μετράει τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και αν το θετικό αποτέλεσμα δεν έρθει ούτε τώρα, υποδεχόμενος την ΑΕΚ, τότε τα πράγματα δυσχεραίνουν επικίνδυνα. Ο Τζίμης Κουστένης, που ανέλαβε, μεσούσης της εβδομάδας, το σύλλογο της Ελευσίνας και το δύσκολο έργο να τον διατηρήσει στην κατηγορία, στάθηκε στην κρισιμότητα της αυριανής (08/11) αναμέτρησης και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως αν οι παίκτες του παίξουν με “καθαρόμυαλό το ροζ φύλλο θα έρθει:

“Παρ’ ότι βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος το παιχνίδι με την ΑΕΚ αποκτά ιδιαίτερη κρισιμότητα αφού έχουμε τέσσερις ήττες. Γνωρίζουμε ότι με μια νίκη πέρα από την βαθμολογική σημασία θα μας δώσει και μια ψυχολογική ανάταση για την συνέχεια του πρωταθλήματος και θα μπορέσουμε να αντικρίσουμε με πιο αισιόδοξη ματιά τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν. Προετοιμαζόμαστε για ένα δυνατό παιχνίδι στην έδρα μας όπου θεωρώ πως αν παίξουμε με καθαρό μυαλό και κάνουμε αυτά που πρέπει θα έρθει και η πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα”.

Για το κλειδί της αναμέτρησης ,επεσήμανε: “Είναι ένα ντέρμπι και η ομάδα που θα δείξει πιο πολύ ενέργεια στο γήπεδο θα είναι αυτή που θα έχει και τον πρώτο λόγο. Επίσης αυτός που θα έχει και το καθαρό μυαλό στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης”.

Αναφορικά με τα δυνατά σημεία του αντιπάλου, ανέλυσε: “Τον τελευταίο καιρό η ΑΕΚ έχει κάνει κάποιες προσθέσεις και αφαιρέσεις στο ρόστερ οπότε θα έλεγα ότι για εμάς ένα σημείο έκπληξη θα είναι το άγνωστο γιατί κάποιους παίκτες δεν τους έχουμε δει να αγωνίζονται και αποτελούν για εμάς ένα γρίφο. Είναι βέβαια μια ομάδα που είναι οργανωμένη, έχει τον κόσμο της, μια ομάδα που της αρέσει να κάνει πολλά σουτ από την περιφέρεια αλλά έχει και κάποιες αδυναμίες. Εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες και να χτυπήσουμε πάνω σε αυτές”.

Τέλος, όσον αφορά το που θα στηριχθεί η Ελευσίνα, κατέληξε: “Η ομάδα μας θα στηριχθεί στην άμυνα και μέσα από αυτήν θα προσπαθήσουμε να βρούμε ένα ρυθμό και να βγούμε στην επίθεση. Θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε τις όποιες αδυναμίες έχει η ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο και σίγουρα μεγάλο ρόλο και καταλυτικό θα παίξει η έδρα μας και ο κόσμος μας για να μας δώσει την απαιτούμενη ενέργεια που χρειαζόμαστε”.

Με τη σειρά του, ο Ευθύμης Τσακαλέρης, συμπλήρωσε: “Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας, έχουμε παίξει με την ΑΕΚ φιλικό, ξέρουμε πως είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι για εμάς γιατί προερχόμαστε από τέσσερις ήττες και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την νίκη.

Το κλειδί της αναμέτρησης είναι η ενέργεια που πρέπει να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο γιατί παίζουμε μέσα στην έδρα μας, θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και να καταλάβουμε πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει βαριά φανέλα, είναι μια νεανική ομάδα γιατί στηρίζεται σε νεαρούς Έλληνες παίκτες και έχει και μια βάση ξένων παικτών. Ένα από τα δυνατά της σημεία είναι η ταχύτητα που διαθέτει.

Η ομάδα μας θα στηριχθεί στο πάθος, στην ενέργεια και στην ομαδικότητα για να μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη που τόσο πολύ θέλουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…