Κεντρική Basket League ΑΕΚ Υστερόγραφο για ΟΑΚΑ

Υστερόγραφο για ΟΑΚΑ

aek pagkos

aek-pagkos

Μέσω ανακοίνωσης αποφάσισε η ΚΑΕ ΑΕΚ να αναφερθεί στη σχέση της με το ΟΑΚΑ και στις τοποθετήσεις του Παναθηναϊκού και αναφέρει ότι αντισυμβαλλόμενος είναι μόνο το ΟΑΚΑ και κανείς άλλος.

Στην ανακοίνωση ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών κόντρα στον Πανιώνιο , καλώντας τους να συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας για φτάσει εκεί που της αξίζει.

Παράλληλα, αναφέρεται ότι θα υπάρξουν εκπλήξεις προς τον κόσμο της ομάδας, ως ανταπόδοση από την πλευρά της ΚΑΕ για τη στήριξη που προσφέρει ο κόσμος στους παίκτες του Βαγγέλη Ζιάγκου.

Αναλυτική η ανακοίνωση:
“Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους χιλιάδες οπαδούς της για την δυναμική παρουσία τους, αλλά και για την κόσμια συμπεριφορά τους στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Θεωρούμε δεδομένο, ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ θα στηρίξουν θερμά και με την ίδια (κόσμια) συμπεριφορά την ομάδα και στη συνέχεια του Πρωταθλήματος για να οδηγήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη “Βασίλισσα” του ελληνικού μπάσκετ όσο το δυνατό ψηλότερα. Δύναμη της ΑΕΚ ήταν και παραμένει ο ΚΟΣΜΟΣ της.

Δεσμευόμαστε, ότι στις επόμενες αναμετρήσεις θα επιφυλάξουμε εκπλήξεις στους οπαδούς μας, σε ανταπόδοση της στήριξης διαρκείας προς την ομάδα και της προσπάθειας που καταβάλλουμε για να ξαναγίνει η “Βασίλισσα” ισχυρή σε όλα τα επίπεδα.

Η “Βασίλισσα” επέστρεψε…

ΥΓ. Ενημερώνουμε τους φιλάθλους ότι: Αντισυμβαλλόμενος της ΚΑΕ ΑΕΚ είναι η διοίκηση του ΟΑΚΑ και μόνο. Η ΚΑΕ ΑΕΚ θα τιμήσει και θα σεβαστεί απόλυτα τις δεσμεύσεις, που απορρέουν από την -μεταξύ της διοίκησης του ΟΑΚΑ και αυτής- σύμβαση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…