Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Τουρνουά υψηλού επιπέδου”

“Τουρνουά υψηλού επιπέδου”

tsochlas paok panelefsiniakos

tsochlas-paok-panelefsiniakos

Ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει στο τουρνουά “Πέτρος Οικονομάκης” στο Ρέθυμνο με τον Απόλλωνα Τσόχλα να στέκεται στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ στην χρησιμότητα της παρουσίας της ομάδας του στο τουρνουά:

“Πέρασα τέσσερα πολύ όμορφα χρόνια στο Ρέθυμνο και πάντα είμαι χαρούμενος που επιστρέφω και βλέπω φίλους και γνωστούς και ανθρώπους που μου φέρνουν στο μυαλό ευχάριστες αναμνήσεις”, τόνισε αρχικά ο Τσόχλας για την επιστροφή του στο Ρέθυμνο όπου αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια και συνέχισε για την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο τουρνουά:

“Είναι τα τελευταία φιλικά παιχνίδια πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, οπότε αποκτά ιδιαίτερη σημασία η παρουσία της ομάδας σε αυτούς τους αγώνες. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό τουρνουά επιπέδου, με δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκα και δύο από τις καλύτερες της Ελλάδας, ενώ και η ομάδα από τον Λίβανο έχει και πολύ υψηλό μπάσκετ και καλό ρόστερ. Νομίζω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό τουρνουά και ο κόσμος του Ρεθύμνου που θα έρθει στο γήπεδο θα το απολαύσει”.

Για την αναμέτρηση με την Ούνικς Καζάν, ο Τσόχλας ανέφερε: “Πρόκειται για μία ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα, με την έννοια ότι δεν παίζει απλά στη διοργάνωση, αλλά το ρόστερ της είναι με παίκτες από το πρώτο επίπεδο της διοργάνωσης. Θα είναι ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο τεστ για μας και ελπίζουμε ότι από αυτά τα παιχνίδια που θα δώσουμε στο Ρέθυμνο θα βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την εικόνα μας και το βαθμό ετοιμότητάς μας, ενόψει και των επίσημων αγώνων, που ξεκινούν με το Κύπελλο και συνεχίζονται αμέσως με το πρωτάθλημα και το Eurocup“.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …